Νέες απομαγνητοφωνήσεις για το Koriopolis με εισαγγελική εντολή

Νέες απομαγνητοφωνήσεις για το Koriopolis με εισαγγελική εντολή

Νέες απομαγνητοφωνήσεις για το Koriopolis με εισαγγελική εντολή

Εντολή για εκ νέου απομαγνητοφώνηση του συνόλου των συνομιλιών που αφορούν τη δικογραφία για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και θα εξεταστεί στις 15 Απριλίου από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Αθηνών, δόθηκε από την εισαγγελία Αθηνών, καθώς φαίνεται να προκύπτουν νέα στοιχεία.

Εντολή για εκ νέου απομαγνητοφώνηση του συνόλου των συνομιλιών, τις οποίες κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ σχετικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και υπολογίζονται σε πάνω από 80.000 σελίδες έδωσε η εισαγγελία Αθηνών, σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Αθηνών θα ερευνήσει την ογκωδέστατη δικογραφία στις 15 Απριλίου και απαρτίζεται από 83 cd με 39.000 συνομιλίες, μέρος των οποίων έχει απομαγνητοφωνηθεί κατά τη διάρκεια της δικαστικής έρευνας που διεξήχθει από το 2010 έως το 2014.

Με βάση τις νέες συνομιλίες που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελικές αρχές φαίνεται ότι προκύπτουν καινούρια στοιχεία τόσο για κατηγορούμενους, όσο και για άλλα πρόσωπα.

Ύποπτες άλλες τέσσερις αναμετρήσεις της Football League

Παράλληλα, σύμφωνα με την «Δίκη στον ΣΚΑΪ», η εταιρία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης που συνεργάζεται με την UEFA, Sportradar, απέστειλε ως ύποπτες στην ΕΠΟ ακόμα τέσσερις αναμετρήσεις της Football League.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στα παιχνίδια Κισσαμικός-Εργοτέλης, Παναχαϊκή-Καλλιθέα, Αχαρναικός-Ζάκυνθος και Παναχαϊκή-Απόλλωνας Σμύρνης. Τέλος, ύποπτος κρίθηκε και ματς του Νέστου Χρυσούπολης για το πρωτάθλημα της Football League 2.

Best of internet