Ταλέντα από την σχολή στο Σικάγο για δοκιμή στον Ρέντη (pics)

Ταλέντα από την σχολή στο Σικάγο για δοκιμή στον Ρέντη (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ταλέντα από την σχολή στο Σικάγο για δοκιμή στον Ρέντη (pics)

bet365

Παίκτες από την ερυθρόλευκη σχολή του Σικάγο που είχαν έρθει στην Ελλάδα κλήθηκαν ξανά για... δοκιμαστικά στον Ρέντη, προκειμένου να ενταχθούν σε τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.
Πρόκειται για τον 13χρονο Μισέλ Ροντρίγκεζ από το Μεξικό, τον οποίο έχουν ήδη τσεκάρει στον Ρέντη και δέχθηκε πρόσκληση να ξαναβρεθεί στην Ελλάδα για δοκιμή στον Ολυμπιακό. Τον Μάρτιο λοιπόν θα ταξιδέψει με τους προπονητές του απο την σχολή του Σικάγο και άλλους 100 - 120 ταλαντούχους άσους για την Αθήνα. Όλα αυτά τα παιδιά θα περάσουν από το... σκάνερ των ανθρώπων των Ακαδημιών των Πειραιωτών με την προοπτική να μείνουν Ρέντη.
Ένας ακόμα πιτσιρικάς που θα βρεθεί στον Ρέντη θα είναι ο κίπερ Άμπρααμ Κοντρέρας ενώ αρκετά παιδιά θα είναι ηλικίας 15 και 16 ετών. Μάλιστα οι υπεύθυνοι της σχολής του Σικάγο αναφέρουν πως πολλοί ισπανόφωνοι και ειδικά Μεξικανοί και Λατινοαμερικάνοι ονειρεύονται να παίξουν στον Ολυμπιακό. Όπως ο Ροντρίγκεζ αλλά και ο φίλος του Μαρτίν Χερνάντεζ, που επίσης είναι στην ερυθρόλευκη σχολή των ΗΠΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα