Φαβορί για ΑΕΛ ο Γρηγορίου

Φαβορί για ΑΕΛ ο Γρηγορίου

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Φαβορί για ΑΕΛ ο Γρηγορίου

bet365

Τον επόμενο προπονητή της αναζητάει η ΑΕΛ, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να είναι το απόλυτο φαβορί. Ακόμα τρεις περιπτώσεις και... ένα τρελό σενάριο!

Σε απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ, εξελίσσεται ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος αποτελεί τον... εκλεκτό του Αλέξη Κούγια, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, χωρίς να είναι αυτή η μοναδική λύση που εξετάζεται. Ο Θωμάς Κυπαρίσσης αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα - ίσως να έφτασε και ήδη - προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες επαφές, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που αυτή τη στιγμή λογίζονται ως εναλλακτικές και δεν αποκλείεται να απασχολήσουν. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, που έχει περάσει από την ΑΕΛ και πέρσι, με το περιβάλλον της ομάδας να έχει άριστη γνώμη για την δουλειά του, αλλά και οι Σάκης Τσιώλης, Μάκης Χάβος, που είναι περιπτώσεις με αίγλη, αλλά όχι εύκολες, ειδικά η δεύτερη.

Τέλος, στην Λάρισα κυκλοφόρησε και ένα... ακραίο σενάριο, αυτό της παραμονής του Ντόστανιτς σε μία ανατροπή παρόμοια με αυτή που έγινε στην περίπτωση του Ναγιάρ, όμως κάτι τέτοιο δε φαντάζει πιθανόν, παρόλο που έγιναν προσπάθειες από ανθρώπους της ομάδας - ακόμα και παίκτες - που επιχείρησαν να τον μεταπείσουν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα