Έσβησε τις φωτογραφίες με τον Παναθηναϊκό ο Εσιέν!

Έσβησε τις φωτογραφίες με τον Παναθηναϊκό ο Εσιέν!

Νίκος Μαρούδας
Έσβησε τις φωτογραφίες με τον Παναθηναϊκό ο Εσιέν!

bet365

Ο Μίκαελ Εσιέν έσβησε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλες τις φωτογραφίες του με την φανέλα του Παναθηναϊκού...

Σε μια κίνηση που σίγουρα θα φέρει συζήτηση, προχώρησε ο Μίκαελ Εσιέν. Ο άσος του Παναθηναϊκού, έσβησε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλες τις φωτογραφίες του από τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με την φανέλα του «τριφυλλιού».

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Εσιέν, δεν έσβησε όλες τις φωτογραφίες του από την ημέρα που ήρθε στους «πράσινους», αλλά μόνο τις αγωνιστικές. Έχει κρατήσει μία με τον Γιάννη Αλαφούζο που δίνουν τα χέρια, άλλη μία με τον Ατζαγκούν από την προετοιμασία, όπως επίσης και δύο που βρίσκεται στις εξέδρες της Λεωφόρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα