Τσιρίλο: «Έδειξε χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Τσιρίλο: «Έδειξε χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μπρούνο Τσιρίλο που βρέθηκε στη Λεωφόρο και παρακολούθησε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε ο Δικέφαλος στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στο εκπληκτικό γκολ του Τσίμιροτ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν μάνατζερ παικτών με δηλώσεις του

στον «Arena FM» αναφέρθηκε στο χθεσινό (21/2) ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, στην μάχη για την δεύτερη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Ιγκόρ Τούντορ.

«Μου άρεσε πολύ ο ΠΑΟΚ του δευτέρου ημιχρόνου, στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο και πέτυχε και το γκολ. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το δεύτερο γκολ ήταν εξαιρετική, έδειξαν χαρακτήρα. Οι αλλαγές που έκανε ο Στραματσόνι δεν ήταν επιτυχημένες αλλά και οι παίκτες του ΠΑΟ έδειξαν να κατεβάζουν ταχύτητα μετά το 2-0».

Για το γκολ του Τσίμιροτ: «Απίστευτο γκολ, κινηματογραφικό θα έλεγα, βλέπεις σπάνια τέτοια γκολ».

Για την κόντρα ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ για την δεύτερη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχει ένα μικρό προβάδισμα καθώς έχει αβαντάζ βαθμολογικό. Μετά το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα. Ακόμα όλα είναι ανοιχτά και έχω την αίσθηση ότι μέχρι το τέλος αυτές οι ομάδες θα παλέψουν για την δεύτερη θέση».

Για την σχέση του με τον Ιγκόρ Τούντορ: «Ο Τούντορ ήταν πολύ νευρικός σαν ποδοσφαιριστής ,σαν εμένα. Παίζαμε σε μια μικρή ομάδα τότε , στην Σιένα, αλλά ήταν πολύ μαχητής και έβγαζε μεγάλο σεβασμό μέσα στο γήπεδο. Έφυγα χθες κατευθείαν μετά το παιχνίδι και δεν είχα το χρόνο να τον χαιρετήσω αλλά θα έρθω κάποια στιγμή στη Θεσσαλονίκη για να τον δω από κοντά. Ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής ,επιβαλλόταν με την παρουσία του και στους αντιπάλους, ή παρουσία του ήταν επιβλητική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα