Παπάζογλου: «Εγώ είμαι εδώ για την Εθνική»!

Δημήτρης Τομαράς
Παπάζογλου: «Εγώ είμαι εδώ για την Εθνική»!

bet365

Ο Θανάσης Παπάζογλου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για το κεφάλαιο της Εθνικής και τις εμπειρίες του από όλες τις ομάδες που έπαιξε στην Ελλάδα.
Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και την εκπομπή της Πρώτης Σελίδας. Πιο αναλυτικά είπε για:
Τον Άρη: Ξεκίνησα με πολλές προσδοκίες αλλά το θέμα στράβωσε στην διαδρομή. Άρχισα από τον Άρη και με βοήθησε ο Μπάγιεβιτς κάτι που με εξέπληξε. Διαψεύστηκα θα έλεγα, γιατί η ομάδα είχε πολλούς ξένους παίκτες, αλλά ο κόουτς με στήριξε. Δούλεψα σκληρά για να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αλλά μετά τα δυο γκολ που πέτυχα κατά του Ερυθρού Αστέρα ήμουν άτυχος με τον τραυματισμό μου και κάπως έτσι στράβωσε η κατάσταση. Αγαπώ τον Άρη. Δεν το έκρυψα ποτέ. Ο Άρης δεν είναι μόνο κάποια πρόσωπα. Εύχομαι να επανέλθει εκεί που του αξίζει. Αρκεί να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος, γιατί ήρθαν μεν επιτυχίες αλλά ήταν πρόσκαιρες. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να ξαναγίνει ένα υγιές σωματείο. Αυτό άλλωστε το θέλουν και οι οπαδοί του.
Τον ΠΑΟΚ: Στον ΠΑΟΚ υπήρχε πολύ καλό υλικό όταν πήγα με προπονητή τον Σάντος. Ήμουν επιλογή του κ Βρύζα, αλλά πήγα εκεί μετά από απραξία ενός χρόνου. Δεν έπαιξα σε κανένα φιλικό αλλά βρέθηκα να παίζω κάποια στιγμή εξαιτίας των πολλών τραυματισμών. Τελικά είναι θέμα ευκαιρίας. Αν εκμεταλλευτείς την ευκαιρία την κατάλληλη στιγμή προχωράς και εάν στραβώσει κάτι τότε στράβωσε. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο.
Τον Αστέρα Τρίπολης: Και στην Τρίπολη που πήγα, πήγα στην πιο δύσκολη περίοδο για τον Αστέρα. Σε μία σεζόν που υποβιβάστηκε βαθμολογικά αλλά έμειναν τελικά κατηγορία αντί του Ηρακλή. Η ομάδα δεν ήταν στα καλύτερά της οπότε τελείωσε και η εμπειρία μου στην Τρίπολη.
Τον ΟΦΗ: Στην Κρήτη βρήκα τον εαυτό μου. Έπαιζα πολύ και ωρίμασα ποδοσφαιρικά. Έπαιζα συνεχόμενα παιχνίδια. Ανέβηκε η ψυχολογία μου .Απελευθερώθηκα σωματικά και ψυχικά κάτι που δεν μπορούσα να βγάλω στην Θεσσαλονίκη εξαιτίας της πίεσης που υπάρχει εκεί. Έτσι κατάφερα να ξαναφτιάξω το κέφι μου και ξαναέβαλα την καριέρα μου σε σωστή βάση.
Τον Ολυμπιακό: Όταν ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό, είχα προτάσεις και από αλλού. Όμως επειδή μια φορά σου έρχεται πρόταση από τέτοια ομάδα επέλεξα τον Ολυμπιακό. Τέτοιες ευκαιρίες δεν την πετάς. Είναι ευκαιρίες ζωής. Όταν λοιπόν το καλοκαίρι δεν βρήκα θέση στο ρόστερ για διάφορους λόγους, θεώρησα ευκαιρία την πρόταση για τον Ατρόμητο. Μαθημένος στα δύσκολα γιατί στην ζωή μου από μικρός τίποτα δεν μου ήρθε εύκολα, είπα το ναι για τον Ατρόμητο: μια πολύ καλή και σοβαρή ομάδα.
Την Κορτράϊκ: Με έπεισε το πρότζεκτ των Βέλγων οι οποίοι ήρθαν στην Αθήνα δείχνοντας τρομερό ενδιαφέρον. Έτσι συζητώντας με τον μάνατζερ μου και την αγαπημένη μου Βασιλική αποφασίσαμε να πάω στην Κορτράϊκ. Οι άνθρωποι έδειξαν πως με θέλουν και εγώ προσπαθώ καθημερινά να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα.
Την Εθνική και το ενδεχόμενο κλήσης καθώς τον τσέκαρε ο συνεργάτης του Σκίμπε: Δεν συζήτησα με τον κ. Μεταξά γιατί δεν γνώριζα πως ήταν στο ματς με την Σεντ Τρούιντεν το περασμένο Σάββατο. Εγώ πάντως είμαι έτοιμος για την Εθνική, γιατί αν δεν ήμουν τώρα στα 28 μου, πότε θα ήμουν; Το Σάββατο πέτυχα δύο γκολ βοηθώντας την ομάδα μου. Μακάρι να είμαι στο πλάνο του κ. Σκίμπε. Δεν έχω αγωνία. Απλά περιμένω. Η δουλειά του επιθετικού είναι εξ' ορισμού ανταγωνιστική και αυτή την στιγμή υπάρχουν επιθετικοί που πηγαίνουν καλά στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τόσο καιρό δεν λένε όλοι πως η Εθνική έχει επιθετικό πρόβλημα; Νομίζω πως είναι καλό για τον ομοσπονδιακό προπονητή να έχει πολλές επιλογές.
* Ο Θεσσαλονικιός φορ δεν έβαλε... ταβάνι πόσα γκολ θα πετύχει στο βελγικό πρωτάθλημα, τονίζοντας πως το κυρίαρχο είναι η υγεία. Ταυτόχρονα επισήμανε πως του έχει λείψει η ατμόσφαιρα των ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς όμως τις ακρότητες. Ο 28χρονος έχει συμπαίκτες του, τους Μιχάλη Σηφάκη και Μάικλ Ολαϊτάν, ενώ συχνά - πυκνά τα λέει με την υπόλοιπη ελληνική παροικία (Γκαλίτσιος, Νίνης, Μαρίνος, Καρέλης και Ρουγκάλας) ενώ δεν κρύβει την πίστη του στον Θεό. Ως φιλόζωος πήρε από την Ελλάδα και τα δυο αγαπημένα του σκυλιά, καθώς από το 2012 είναι αναπόσπαστο κομάτι της καθημερινότητας του ίδιου και της συντρόφου του. Τέλος ο ίδιος δεν κρύβει την μεγάλη συμβολή της εδώ και μερικά χρόνια συντρόφου του Βασιλικής Τσιρογιάννη (Star Ελλάς 2012) στην ζωή του. Μαζί της θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα