Θλάση ο Μενδρινός και κάκωση ο Σελίν

Θλάση ο Μενδρινός και κάκωση ο Σελίν

Ο Κώστας Μενδρινός υπέστη θλάση και ο Γεβγκένι Σελίν κάκωση. Ξεκίνησαν ξανά προπονήσεις στον Πλατανιά. Απών ο Κουλιμπαλί που έπρεπε να βρεθεί κοντά στην γυναίκα του και το παιδί του.

Θλάση ο Μενδρινός και κάκωση ο Σελίν
Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ανήκει πλέον στο παρελθόν για την ομάδα των Χανίων, που έστρεψε την προσοχή της στην αναμέτρηση του Σαββάτου (27/2/2016, 15.00) με την Καλλονή στην Μυτιλήνη. Στο πρόγραμμα της Δευτέρας, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν την Κυριακή, έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι πήραν μέρος σε ασκήσεις κατοχής και παιχνίδια 5Χ5.
 
Ο Μενδρινός, υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι υποστεί θλάση α' βαθμού (σ.σ. οπότε σίγουρα χάνει τον προσεχή αγώνα και μάλλον και τον αμέσως επόμενο) ενώ ο Σελίν έχει υποστεί κάκωση στην ωμοπλάτη. Ο Ουκρανός αμυντικός έκανε ακτινογραφία τα αποτελέσματα της οποίας ήταν καθαρά, κάτι που σημαίνει ότι θα κριθεί τα επόμενα 24ώρα η συμμετοχή ή όχι στον αγώνα του Σαββάτου. Ο Γιαγιά Μπανανά είναι τιμωρημένος για το επόμενο ματς και ενώ τέλος ο Κουλιμπαλί έχει ήδη φύγει με άδεια για να βρεθεί δίπλα στην γυναίκα του και τη νεογέννητη κόρη του, με τον Ογκνιέν Γκνιάτιτς - που έφτασε τις 4 κίτρινες - να έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική και το Λεβαδειακός - Πλατανιάς.

Best of internet