Θλάση ο Μενδρινός και κάκωση ο Σελίν

Ο Κώστας Μενδρινός υπέστη θλάση και ο Γεβγκένι Σελίν κάκωση. Ξεκίνησαν ξανά προπονήσεις στον Πλατανιά. Απών ο Κουλιμπαλί που έπρεπε να βρεθεί κοντά στην γυναίκα του και το παιδί του.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ανήκει πλέον στο παρελθόν για την ομάδα των Χανίων, που έστρεψε την προσοχή της στην αναμέτρηση του Σαββάτου (27/2/2016, 15.00) με την Καλλονή στην Μυτιλήνη. Στο πρόγραμμα της Δευτέρας, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν την Κυριακή, έκαναν αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι πήραν μέρος σε ασκήσεις κατοχής και παιχνίδια 5Χ5.
 
Ο Μενδρινός, υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία έδειξε ότι υποστεί θλάση α' βαθμού (σ.σ. οπότε σίγουρα χάνει τον προσεχή αγώνα και μάλλον και τον αμέσως επόμενο) ενώ ο Σελίν έχει υποστεί κάκωση στην ωμοπλάτη. Ο Ουκρανός αμυντικός έκανε ακτινογραφία τα αποτελέσματα της οποίας ήταν καθαρά, κάτι που σημαίνει ότι θα κριθεί τα επόμενα 24ώρα η συμμετοχή ή όχι στον αγώνα του Σαββάτου. Ο Γιαγιά Μπανανά είναι τιμωρημένος για το επόμενο ματς και ενώ τέλος ο Κουλιμπαλί έχει ήδη φύγει με άδεια για να βρεθεί δίπλα στην γυναίκα του και τη νεογέννητη κόρη του, με τον Ογκνιέν Γκνιάτιτς - που έφτασε τις 4 κίτρινες - να έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική και το Λεβαδειακός - Πλατανιάς.

Best of internet