Mαζουακού στο gazzetta.gr: «Καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός από την Άντερλεχτ»

Mαζουακού στο gazzetta.gr: «Καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός από την Άντερλεχτ»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Mαζουακού στο gazzetta.gr: «Καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός από την Άντερλεχτ»

bet365

Αν ο Ολυμπιακός κάνει το παιχνίδι του θα βρεθεί στους «16» του Europa League, σύμφωνα με όσα είπε στο gazzetta.gr ο Μαζουακού από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης».

Λόγω του ροτέισον ενόψει Άντερλεχτ, ο Αρτούρ Μαζουακού παρακολούθησε το ματς με τον Ατρόμητο από τον πάγκο.

Μετά την άνετη επικράτηση της ομάδας του, μίλησε στο gazzetta.gr από τη μεικτή ζώνη του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την ώθηση που δίνει η νίκη αυτή στους συμπαίκτες του, ενώ στάθηκε στην διαφορά ποιότητας με την Άντερλεχτ.

Όσο για το αν πιστεύει στην πρόκριση; Δεν… σήκωσε δεύτερη κουβέντα. Με τον κόσμο να είναι ξανά ο 12ος παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί.

«Όταν νικάς με ένα τόσο άνετο σκορ πάντα είναι καλό. Στο προηγούμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ χάσαμε, οπότε ήταν καλό που σήμερα (εννοεί την Κυριακή) σκοράραμε αρκετά γκολ, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος. Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το επόμενο ματς, που είναι με την Άντερλεχτ», σχολίασε αρχικά ο Γάλλος και συνέχισε το σχόλιό του για τη νίκη με 4-0 επί του Ατρομήτου:

«Έπαιξαν καλά, ξεκίνησαν δυνατά και μετά το γκολ έλεγξαν το ματς που είναι και το πιο σημαντικό».

Τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός με την Άντερλεχτ;

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στις λεπτομέρειες. Πρέπει να ελέγξουμε το ματς, οι φίλαθλοί μας θα μας δώσουν ώθηση, όπως έκαναν και στα προηγούμενα ματς. Έχουμε καλό προαίσθημα ώστε να νικήσουμε τόσο για τα σύλλογο όσο και για τον κόσμο».

Πιστεύεις στην πρόκριση;

«Φυσικά, φυσικά. Έχουμε την ποιότητα, είμαστε καλύτερη ομάδα από την Άντερλεχτ και είναι στο χέρι μας να περάσουμε. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας όλα θα πάνε καλά».

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

«Να κάνουν ό,τι κάνουν πάντα: Να είναι 12ος μας παίκτης και να μας βοηθήσουν να πάρουμε την πρόκριση».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα