Εκτός και οι Μελίσσης, Χρήστου για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Εκτός και οι Μελίσσης, Χρήστου για Πανθρακικό

bet365

Δύο νέα προβλήματα για τον Πανθρακικό, καθώς τέθηκαν εκτός και οι Μελίσσης, Χρήστου, με την κατάστασή τους να εκτιμάται την Τρίτη (23/2).

Δύο ακόμη... πονοκέφαλοι προέκυψαν για τον Γιάννη Χατζηνικολάου στο ντέρμπι της Θράκης με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χρήστου αντικατέστησε τον Χρήστο Μελίσση στο 57' της αναμέτρησης, όμως αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες.

Έτσι, η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί την Τρίτη (23/2), όταν θα γίνει γνωστό το μέγεθος των τραυματισμών τους, με τους δύο παίκτες να μένουν εκτός της σημερινής προπόνησης. Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Τζάνης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ενώ ο Αντώνης Λαδάκης γυμνάστηκε ατομικά.

Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χθες και κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους και τελειώματα φάσεων για τους υπόλοιπους. Με αυτόν τον τρόπο, οι ακρίτες στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κομοτηνή, με την προετοιμασία να συνεχίζεται με νέα προπόνηση αύριο το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα