Εκτός και οι Μελίσσης, Χρήστου για Πανθρακικό

Εκτός και οι Μελίσσης, Χρήστου για Πανθρακικό

Δύο νέα προβλήματα για τον Πανθρακικό, καθώς τέθηκαν εκτός και οι Μελίσσης, Χρήστου, με την κατάστασή τους να εκτιμάται την Τρίτη (23/2).

Εκτός και οι Μελίσσης, Χρήστου για Πανθρακικό

Δύο ακόμη... πονοκέφαλοι προέκυψαν για τον Γιάννη Χατζηνικολάου στο ντέρμπι της Θράκης με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χρήστου αντικατέστησε τον Χρήστο Μελίσση στο 57' της αναμέτρησης, όμως αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες.

Έτσι, η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί την Τρίτη (23/2), όταν θα γίνει γνωστό το μέγεθος των τραυματισμών τους, με τους δύο παίκτες να μένουν εκτός της σημερινής προπόνησης. Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Τζάνης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ενώ ο Αντώνης Λαδάκης γυμνάστηκε ατομικά.

Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χθες και κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους και τελειώματα φάσεων για τους υπόλοιπους. Με αυτόν τον τρόπο, οι ακρίτες στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Κομοτηνή, με την προετοιμασία να συνεχίζεται με νέα προπόνηση αύριο το πρωί.

Best of internet