Ρομάνο: «Μπορούσαμε την νίκη με ΑΕΚ»

Gazzetta team
Ρομάνο: «Μπορούσαμε την νίκη με ΑΕΚ»

bet365

Νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ήθεέ ο Ηρακλής, με τον Ρομάνο να δηλώνει πως αν ο καιρός ήταν καλός, θα μπορούσε ο Γηραιός να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στον καιρό... χρέωσε την εικόνα της αναμέτρησης ο Ρομάνο, που μίλησε στον Arena fm 89,4 και τόνισε πως ο Ηρακλής ήθελε και θα μπορούσε να πάρει την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Αν ήταν καλός ο καιρός, μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη με την ΑΕΚ. Τα δώσαμε όλα, πήραμε ένα σημαντικό βαθμό. Ήταν πολύ δύσκολο το γήπεδο. Το γκολ μπορούσε να έρθει μόνο από στημένη φάση. Η άμυνα δούλεψε πολύ καλά. Είχαμε δυο φάσεις που θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη.

Θέλαμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ, γιατί δεν την έχουμε κερδίσει φέτος. Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, τελικά η ισοπαλία ήταν καλή. Το διπλό μέσα στην Τούμπα ήταν το καλύτερο για εμάς. Τώρα πρέπει να κοιτάμε το επόμενο ματς.
Είμαστε μια οικογένεια και θέλουμε να πάμε ψηλά. Μπορούμε την 5άδα».

Σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αποψινό αγώνα μεταξύ Βέροιας και Πανιωνίου, η Vistabet πιστώνει έως και 100€ στα κέρδη σου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα