Ετοιμάζει αποκλεισμό εισόδου στο γήπεδο η Τσέλσι

Κώστας Ζάλιαρης
Ετοιμάζει αποκλεισμό εισόδου στο γήπεδο η Τσέλσι

bet365

Μηδενική ανοχή από την Τσέλσι στους οπαδούς της που πέταξαν κέρματα στα πιτσιρίκια της Μάντσεστερ Σίτι, τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του Πελεγκρίνι πανηγύριζαν την προσωρινή ισοφάριση στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Οι «μπλε» του Λονδίνου διέλυσαν τα νιάτα των «πολιτών» με το βαρύ 5-1 το απόγευμα της Κυριακής για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας και πέρασαν στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου και θα κοντραριστούν με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Ο Φοπάλα ήταν εκείνος που ισοφάρισε προσωρινά για τη Σίτι προτού έρθει η ... μπλε καταιγίδα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τους οπαδούς της Τσέλσι να πετούν κέρματα στο κόρνερ όπου πανηγύριζαν οι αντίπαλοι. Ο ρέφερι, Αντρέ Μάρινερ, ήταν εκείνος που μάζεψε τα κέρματα και η διοίκηση των «μπλε» απειλεί πλέον με τιμωρία αποκλεισμού εισόδου στο γήπεδο!

Το περιστατικό ήρθε μόλις μια μέρα αφότου οπαδός της Γουέστ Μπρομ πέταξε κέρμα στον Κρις Μπραντ, εκφράζοντας με αυτό τον χαζό τρόπο τη δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό των «baggies» από το Κύπελλο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα