Δυσαρέσκεια ΠΑΟΚ για Κομίνη

Σταύρος Σουντουλίδης
Δυσαρέσκεια ΠΑΟΚ για Κομίνη

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το ντέρμπι της Λεωφόρου με 10 παίκτες, «αντί να τελειώσει ο Παναθηναϊκός», λένε οι άνθρωποι του, που βγάζουν γκρίνια για τις αποφάσεις Κομίνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά και το πρώτο ματς, που ο ΠΑΟΚ μένει με 10 ποδοσφαιριστές. Αυτό που συζητήθηκε στα αποδυτήρια του «Δικεφάλου, μετά το τέλος του ντέρμπι, είναι οι αποφάσεις του Κομίνη κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο στο τελευταίο 5λεπτο. «Πως γίνεται να τελειώσαμε εμείς με δέκα παίκτες το ματς», αναρωτιόντουσαν οι ασπρόμαυροι.

Οι δύο φάσεις είναι η μη αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπεργκ για ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Τζαβέλλα και το γεγονός ότι o Μαμούτε δεν τιμωρήθηκε καν με κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα προς το τέλος του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα