Επιμένει για Σαρκοζί για Κατάρ ο Μπλάτερ!

Γιώργος Καραμάνος
Επιμένει για Σαρκοζί για Κατάρ ο Μπλάτερ!

bet365

Ο τέως πρόεδρος της FIFA τόνισε για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες ότι ο πρώην Γάλλος Πρόεδρος είχε ζητήσει από τον Πλατινί να ψηφίσει υπέρ του Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022.

Ο Ζεπ Μπλάτερ παραχώρησε συνέντευξη στους «Times» του Λονδίνου και αφού ως συνήθως αρνήθηκε ότι έχει κάνει κάτι κακό, ενέπλεξε εκτός από τον Μισέλ Πλατινί και τον Νικολά Σαρκοζί στην υπόθεση «Μουντιάλ Κατάρ». Ο Πλατινί είχε αρνηθεί κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμιξη του τότε Γάλλου Προέδρου, αλλά ο Μπλάτερ τα μπλέκει λίγο περισσότερο:

«Ο Πλατινί μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι έπειτα από ένα γεύμα που είχε με τον Σαρκοζί, ο Πρόεδρος του ζήτησε να ψηφίσει υπέρ του Κατάρ. Μου εξήγησε ότι ακόμα και εάν δεν θέλεις να εξαγοράσεις κάτι τόσο μεγάλο, η πολιτική επιρροή μπορεί να το κάνει από μόνη της. Οσο για μένα. Δείτε προσεκτικά την έκφραση του προσώπου μου όταν ανοίγω τον φάκελο με το όνομα του Κατάρ και θα καταλάβετε την έκπληξη μου. Εγώ ήθελα για το 2022 να πάει στις Η.Π.Α.»

Τέλος ο Μπλάτερ είπε ότι δεν έχει φταίξει πουθενά, αναλύοντας πως: «Υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο και θα αποδειχτεί πως δεν έχω βλάψει κανέναν. Δεν έχω σκοτώσει ή κλέψει κάποια τράπεζα, δεν έχω πάρει χρήματα και δεν έχω χτυπήσει τις γυναίκες μου»! Να μην ξεχνάμε ότι πλησιάζει τα 80 χρόνια ζωής…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα