Πέλκας: «Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση»

Πέλκας: «Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση»

Gazzetta team
Πέλκας: «Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση»

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας χάρισε έναν βαθμό στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, έκανε λόγο για ατυχία στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού και τόνισε πως μόνο οι ίδιοι οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

Στην αντίδραση του ΠΑΟΚ, μετά το 2-0, στο γεγονός ότι ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχει δεχτεί γκολ στα ντέρμπι, αλλά και στα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, μετά την ήττα από τον Ηρακλή, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Πέλκας μιλώντας στην κάμερα της Nova. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έκανε λόγο για ατυχία στο δεύτερο τέρμα του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε ότι μόνο οι ίδιοι οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση, ώστε να μην υπάρχει γκρίνια.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν παράτησε το ματς: «Το σημαντικότερο είναι πως πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά, στο δεύτερο ημίχρονο το πιστέψαμε, κάναμε κάποιες αλλαγές και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».

Για το τι τους είπε ο Τούντορ στην ανάπαυλα: «Μας είπε ότι δεν τελείωσε τίποτα και όντως δεν είχε τελειώσει τίποτα και πως μπορούσαμε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε. Άλλωστε, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και όχι για να χάσουμε. Ήταν ατυχία στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου να δεχτούμε γκολ, αλλά με το τέρμα του Τσίμιροτ η ομάδα πήρε τα πάνω της και θα μπορούσαμε ακόμα και να πάρουμε το παιχνίδι για στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι».

Για το αν έχει πρόβλημα στα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ: «Στην πρώτη ευκαιρία ο αντίπαλος μας έβαλε γκολ και στα τρία ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι όλοι σαν ομάδα και αδικούμε τους εαυτούς μας».

Για το ότι έχει σκοράρει μόνο μακριά από την Τούμπα: «Είναι θέμα τύχης, τυχαίνει να σκοράρω εκτός έδρας. Θέλω να σκοράρω και στην Τούμπα. Έχω χάσει ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια και είμαι απογοητευμένος με αυτό».

Για την καλή πορεία του: «Το ποδόσφαιρο είναι έτσι που μπορείς να δείξεις την οποιαδήποτε ευθύνη. Πρέπει να δουλεύεις καθημερινά γιατί οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί, να βελτιώνεσαι μέσα από τους αγώνες, να αποκτάς εμπειρία και να γίνεσαι καλύτερος».

Για τα όσα έγιναν, μετά την ήττα από τον Ηρακλή: «Θέλουμε να βελτιωθούν όλα και αυτό πρέπει να ξεκινήσει από εμάς. Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει γκρίνια και ο καθένας μας πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να είμαστε καλύτεροι και να ανεβάσουμε την ομάδα».

Για τον Τούντορ: «Είναι λάτρης της πειθαρχίας. Θέλει να είμαστε σοβαροί και στην προπόνηση και στον αγώνα. Είναι ακόμα μικρός, ξεκινάει τώρα την προπονητική του καριέρα και όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να βηάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο και να παίξουμε καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα