Χατζηισαΐας: «Μπορούσαμε και τρίτο γκολ» (gTV)

Gazzetta team
Χατζηισαΐας: «Μπορούσαμε και τρίτο γκολ» (gTV)

bet365

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία τονίζοντας ωστόσο πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει ένα τρίτο γκολ και να πάρει τη νίκη, εμφανίστηκε ο κεντρικός αμυντικός του «δικεφάλου» Δημήτρης Χατζηισαΐας.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μπήκαμε άσχημα και δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, δεχθήκαμε και ένα άλλο, δεν το βάλαμε κάτω και πήραμε την ισοπαλία».

Για τα νέα παιδιά που έχει ο ΠΑΟΚ και αν ελπίζει για την συνέχεια: «Όλα τα παιδιά δουλεύουμε και δίνουμε το 100% και πιστεύω πως όλα θα φτιάξουν και θα πάνε καλά».

Για το δικό του λάθος και το ανέβασμα στην απόδοσή του στην συνέχεια: «Έκανα ξεκάθαρα λάθος, δεν το έβαλα όμως κάτω, το πάλεψα όπως και όλα τα παιδιά και τους δίνουν συγχαρητήρια και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και τρίτο γκολ».

Για τις απουσίες και πόσο σημαντικό θα είναι όταν επιστρέψουν: «Σημαντικές οι απουσίες, αλλά θα τα δώσουμε όλα στην συνέχεια να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα