Ήττα - σοκ για Αντερλεχτ! (gTV)

Ήττα - σοκ για Αντερλεχτ! (gTV)

Gazzetta team
Ήττα - σοκ για Αντερλεχτ! (gTV)

bet365

Η Αντερλεχτ έμεινε στη νίκη επί του Ολυμπιακού, παρουσιάστηκε με αλλαγές κόντρα στη Μπέβερεν και το... πλήρωσε με εκτός έδρας ήττα 1-0.

Ο Ντεφούρ ήταν κουρασμένος κι έμεινε εκτός, ο Τιλμάν τον αντικατέστησε, αλλά ο άξονας της Αντερλεχτ... υπέφερε. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έκανε πολλά λάθη και μπορεί να αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 34', ωστόσο ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τη Μπέβερεν και βρέθηκε στο -7 από την κορυφή! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και βρέθηκαν δυο φορές κοντά στο γκολ, αλλά Ντεμίρ και Λενγκίλ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Η Αντερλεχτ έκανε πολλά λάθη, παρουσίασε σημάδια κόπωσης και είχε μόλις μια καλή ευκαιρία με τον Τζούρισιτς. Στο 34' το γήπεδο... σείστηκε από την κόκκινη κάρτα στον Μάριτς. Οι οπαδοί της Μπέβερεν διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ο κόουτς, Βρεβεν... εντονότερα και βρέθηκε στις εξέδρες. Η Αντερλεχτ δεν εκμεταλλεύθηκε το πλεονέκτημα, ο Ατσεαμπόνγκ είχε δυο φάσεις, αλλά μέχρι εκεί... Ο Πρατ στο 85' αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και στο 86' ήρθε το σοκ για τους φιλοξενούμενους. O Mουλέν εκτέλεσε το φάουλ, ο Βάντζο βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας και διαμόρφωσε με κεφαλιά το 1-0!

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» η Αντερλεχτ. Θα υποχρεώσουν σε ακόμη μία ήττα τους Βέλγους οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα; Σε απόδοση 1.65 στην Sportingbet η νίκη των «ερυθρόλευκων».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα