Λουτσέσκου: «Δεν άξιζε να χάσει ο Πανθρακικός»

Λουτσέσκου: «Δεν άξιζε να χάσει ο Πανθρακικός»

Λουτσέσκου: «Δεν άξιζε να χάσει ο Πανθρακικός»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχτηκε ότι ο Πανθρακικός δεν άξιζε να χάσει, δήλωσε χαρούμενος που η Ξάνθη είχε τύχη, ενώ δε θέλει να μιλάει για πλέι οφ.

Όπως και ο Χρήστος Πανόπουλος, έτσι και ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Πανθρακικού και τόνισε ότι δεν άξιζε να χάσει το παιχνίδι στα Πηγάδια. Μάλιστα, δήλωσε χαρούμενος που η Ξάνθη ήταν τυχερή και πήρε τη νίκη, ενώ δε θέλει να μιλάει για πλέι οφ τονίζοντας πως αν γίνει αυτό, τότε στο επόμενο ματς θα έρθει η ήττα.

«Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί νικήσαμε, αλλά και γιατί ήμασταν τυχεροί. Για πολύ καιρό δεν είχαμε τύχη. Δεν ήταν καλό παιχνίδι, δεν παίξαμε όπως θέλαμε, ο Πανθρακικός δεν άξιζε να χάσει το ματς. Υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο Ζαρόπουλος, όμως, ήταν πολύ καλός, ενώ είχαμε και την έμπνευση του Παπαστεριανού, που σκόραρε.

Στο πρώτο μέρος είχαμε μεγάλη σύγχυση, στο δεύτερο μέρος κάναμε κάτι καλύτερο, προσπαθήσαμε να επιτεθούμε, κάναμε λάθη, αλλά επαναλαμβάνω ότι νιώθω καλά γιατί νικήσαμε και μάλιστα στα τελευταία λεπτά. Ακόμη και αν κάναμε λάθη, είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα, καθώς έχουμε καιρό να δεχτούμε γκολ.

Η οικονομία του αγώνα λειτούργησε καλά. Δεν θέλω να μιλάω για πλέι οφ. Αν το κάνω θα χάσουμε το επόμενο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, προσπαθούμε να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό θα κάνουμε και με τον Παναιτωλικό», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός με το σφύριγμα της λήξης στα Πηγάδια.

Best of internet