Eredivisie: Εύκολα ο Άγιαξ, τέλος στο αρνητικό σερί η Φέγενορντ (gTV)

Eredivisie: Εύκολα ο Άγιαξ, τέλος στο αρνητικό σερί η Φέγενορντ (gTV)

Δημήτρης Ρούσσος
Eredivisie: Εύκολα ο Άγιαξ, τέλος στο αρνητικό σερί η Φέγενορντ (gTV)

bet365

Εύκολη νίκη επί της Εξελσιόρ πέτυχε ο Αίαντας, παραμένοντας στο -1 απ' την κορυφή και την Αϊντχόφεν. Επιτέλους βαθμός για την κάκιστη Φέγενορντ μετά από 7 συνεχόμενες ήττες, 1-1 με τη Ρόντα.

Η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες, υποδεχόμενη την Εξελσιόρ στην «Άμστερνταμ Αρίνα». Στο 41' και στο 55' ο Μίλικ με δυο όμορφα γκολ εδραίωσε το προβάδισμα του Άγιαξ, βάζοντας τα θεμέλια για ένα εύκολο απόγευμα, ενώ ο Κλάασεν στο 85' διαμόρφωσε έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια το τελικό 3-0.

Αντίθετα, λόγους για να είναι χαρούμενη αλλά και λυπημένη έχει η Φέγενορντ του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, που υποδέχθηκε στο Ρότερνταμ τη Ρόντα. Αυτό γιατί «έσπασε» το αρνητικότατο σερί των 7 ηττών στο πρωτάθλημα, όμως ενώ κρατούσε τη νίκη στα χέρια της τελικά πρέπει να συμβιβαστεί με την ισοπαλία.

Ο Ντιρκ Κόιτ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (45'), όμως ο Ενγκόμπο ισοφάρισε στο 69', με τους φιλοξενούμενους να υπερασπίζονται το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Πλέον η Φέγενορντ βρίσκεται στην 7η θέση με 37 βαθμούς.

Δείτε τα highlights:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα