Θεοδωρίδης: «Υποχρέωσή μας η νίκη - πρόκριση»

Θεοδωρίδης: «Υποχρέωσή μας η νίκη - πρόκριση»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έδωσε το σύνθημα για νίκη - πρόκριση του Ολυμπιακού σε βάρος της Άντερλεχτ και γιορτή την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη.

Θεοδωρίδης: «Υποχρέωσή μας η νίκη - πρόκριση»
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε στο συνδρομητικό κανάλι: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, γιατί όπως και να 'ναι για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όταν χάνεις ύστερα από τέτοιο ωραίο παιχνίδι που έπαιξες στο Βέλγιο με 1-0, υπάρχει το άγχος, αλλά, ευτυχώς παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και αυτό μας βοήθησε. Εγώ πιστεύω πως ο Ατρόμητος είναι μετά τον Ολυμπιακό δεύτερη ή τρίτη ομάδα στην κατάταξη και τα λοιπά, μία καταπληκτική ομάδα. Το έχει αποδείξει εξάλλου. Έχει κερδίσει όλες τις μεγάλες ομάδες. Τις έχει κατατροπώσει και είδατε το αποτέλεσμα και τι ωραία μπάλα έπαιξε ο Ολυμπιακός και με παίκτες ξεκούρασε όλη την ομάδα. Έπαινα ορισμένοι νέοι παίκτες και είδατε τι συναγωνισμός υπήρχε μεταξύ των παικτών με τι όρεξη μπαίνανε και πως παίζανε. Καλύτερο δώρο δεν μπορούσε να γίνει από αυτό για να ανακάμψει η ομάδα πλήρως ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα με την Άντερλεχτ. Όχι ότι η Άντερλεχτ είναι κάτι τρομερό αλλά ξέρετε το 1-0 είναι ένα ύπουλο σκορ. Είμαι βέβαιος πως αυτή τη φορά θα το σπάσουμε αυτό το... φάντασμα που υπάρχει δήθεν για το 1-0, που εγώ δεν τα δέχομαι αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Άμα είσαι καλός κερδίζεις.
 
Είδα στην ομάδα ότι γυάλιζε το μάτι τους σήμερα σκεφτείτε πως θα είναι την Πέμπτη που θα παίξουμε με την Άντερλεχτ. Πρέπει ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, να μη σταματήσει να φωνάζει την ιαχή «Ολυμπιακός» και είμαι βέβαιος πως θα την περάσουμε. Έχω την πεποίθηση αυτή. Και για μένα ξέρεις, παρόλο που είναι τεράστια σήμερα η νίκη με τον Ατρόμητο, δεν είναι αστείο να κερδίζεις 4-0 ομάδες σαν τον Ατρόμητο, 4-0 η ΑΕΚ, 4-0 ο Ατρόμητος. Κάτσε είναι σκορ αυτά. Εκτός από αυτό δεν θέλω να μπω σε θέματα πρωταθλήματος διότι αν κερδίσουμε τη Βέροια το πήραμε και μαθηματικά. Γιατί και σε ισοβαθμία ακόμα με 18 βαθμούς διαφορά αυτός που έχει βάλει περισσότερα γκολ είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Εμείς έχουμε υποχρέωση για τους φιλάθλους μας, για την ιστορία του Ολυμπιακού μας, για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού που έχει κάνει τέτοια πράγματα, να κερδίσουμε. Όχι απλά να κερδίσουμε αλλά να προκριθούμε από την Άντερλεχτ γιατί το να κερδίσεις δεν λέει τίποτα. Να κάνουμε ένα σκορ ούτως ώστε να προκριθούμε από την Άντερλεχτ. Είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μας. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού  την Πέμπτη θα κάνουνε γιορτή εδώ μέσα». 

Best of internet