Πουλίδο: «Είμαστε μεγάλη ομάδα, μπορούμε την ανατροπή»!

Δημήτρης Τομαράς
Πουλίδο: «Είμαστε μεγάλη ομάδα, μπορούμε την ανατροπή»!

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο δήλωσε χαρούμενος για το γκολ του και εμφανίστηκε βέβαιος για την... ανατροπή στο ματς με την Άντερλεχτ.
«Όλοι οι ποδοσφαιριστές, είτε έχουν παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια, είτε όχι, είναι πάντα προετοιμασμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δουλεύουμε πολύ καλά στην προπόνηση και είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουμε την ομάδα.
Παρότι δεν πήραμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι με την Άντερλεχτ, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη σε αυτόν τον στόχο και δεν πρόκειται να παραιτηθεί μέχρι να τα καταφέρει. Πιστεύουμε και μπορούμε την ανατροπή. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω σήμερα αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Ελπίζω να συνεχίσουμε με ένα σερί με πολλά γκολ», είπε στη Nova o Μεξικανός άσος.
Πιο αναλυτικά επισήμανε για:
Πως εξηγεί την πολύ καλή παρουσία της ομάδας στο σημερινό ματς, παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα: «Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες ανεξαρτήτως ποιοι παίζουν, είναι πάντα προετοιμασμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά στην προπόνηση και είμαστε όλοι έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να βοηθήσουμε την ομάδα».
Αν η σημερινή εμφάνιση δίνει ώθηση στον ίδιο και στους συμπαίκτες του ενόψει της ρεβάνς με την Άντερλεχτ: «Ναι, γιατί πιστεύουμε όλοι μας πως δεν έχει τελειώσει τίποτα παρόλο που δεν φέραμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του. Πρέπει να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή. Η ομάδα έχει κοινό στόχο και έχει πάντα στο μυαλό της αυτόν τον στόχο και δεν πρόκειται να παραιτηθεί μέχρι να τα καταφέρει».
Αν θέλει γκολ και την Πέμπτη μετά το σημερινό: «Φυσικά και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα σήμερα κατάφερε να κερδίσει και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι με ένα σερί με πολλά γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα