Πάει για... φιέστα με Βέροια

Δημήτρης Τομαράς
Πάει για... φιέστα με Βέροια

bet365

Ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα ετοιμάζεται να διασφαλίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο στο κυριακάτικο ματς με τη Βέροια.

Ο Ολυμπιακός είναι πια μία ανάσα από την κατάκτηση του φετινού του πρωταθλήματος, που θα είναι το 6ο συνεχόμενο και το 18ο τα τελευταία 20 χρόνια και 43ο συνολικά. Αυτό θα γίνει και μαθηματικά με νίκη κόντρα στην ομάδα της Βέροιας την προσεχή Κυριακή στο Καραϊσκάκη (15.00) ή ακόμα και με ήττα της ΑΕΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό την ίδια ημέρα (19.30).

Ο Μάρκο Σίλβα μάλιστα έκανε και σχετικό κάλεσμα προς τον κόσμο για αυτήν την πρόωρη... φιέστα τίτλου για τους ερυθρόλευκους. Είναι έτσι και αλλιώς πολύ σπουδαίο για τον Ολυμπιακό να έχει γεμάτο Καραϊσκάκη και με Άντερλεχτ (όπως αναμένεται) αλλά και με Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα