Σίλβα: «Υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τα πάντα»! (vid & pic)

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τα πάντα»! (vid & pic)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα δεσμεύτηκε ξανά προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ότι η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για τα ματς με Άντερλεχτ και Βέροια.
Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε στην συνέντευξη Τύπου για:
Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το 4-0 μετά τις δύο σερί ήττες και παρά τις αλλαγές που έκανε στο βασικό σχήμα: Καλησπέρα σε όλους σας. Το πιο σημαντικό φυσικά είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί. Ήταν πολύ σημαντικό ότι επιστρέψαμε στις νίκες. Ότι κερδίσαμε την αυτοπεποίθησή μας, πως δεν δεχθήκαμε γκολ αλλά και ότι όποιος παίκτης χρειαστεί μπορεί να βοηθήσει και ότι η ομάδα δεν θα αλλάξει στιλ παιχνιδιού παρά την αλλαγή προσώπων. Είμαστε λοιπόν χαρούμενοι για όλα αυτά.
Το κατά πόσον τον ικανοποίησε κάποιος από την μεσοεπιθετική γραμμή και το εάν τον έχει στο μυαλό του για Άντερλεχτ: Δύο από τους παίκτες που είχαμε σήμερα δεν θα μπορέσουν να παίξουν την Πέμπτη, όπως ξέρετε. Δεν είναι στην λίστα οι Φουστέρ και Κολοβός. Εάν μιλάτε για Τσόρι και Πουλίδο πήγαν πολύ καλά και έδωσαν τις απαντήσεις τους αλλά ας περιμένουμε για τις αποφάσεις για την Πέμπτη. Κάποιοι ήταν κουρασμένοι από την Πέμπτη αλλά παρότι άλλαξαν πρόσωπα πήγαμε πολύ καλά. Είμαστε ικανοποημένοι από τους όλους τους παίκτες μας.
Την δημιουργική ταχύτητα που είχε ο Ολυμπιακός και το κατά πόσον μπορεί να είναι το κλειδί για την συνέχεια: Το γεγονός πως η ταχύτητα στην δημιουργία και στην ανάπτυξη θα είναι το κλειδί δεν το αμφισβητούμε. Όμως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ματς. Όσο σεβασμό και εάν έχουμε με τον Ατρόμητο ούτε με την Άντερλεχτ ούτε με την ΑΕΚ μπορεί να γίνει σύγκριση. Με την ΑΕΚ που ήταν και περίεργο ματς και μείναμε με δύο παίκτες λιγότερο. Πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα αλλά είναι σαφές πως δεν μπορούμε να πούμε ότι συγκρίνουμε αυτά τα παιχνίδια.
Το κομμάτι της ψυχολογίας και η αυτοπεποίθηση που δίνεται: Κατλαβαίνω τι λέτε και τι ρωτάτε. Είναι σημαντικό να κερδίζεις. Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Εμείς είμαστε συνηθισμένοι στο να κερδίζουμε και δεν χρειαζόμαστε μία νίκη για αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε πως έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Έχουμε σιγουριά και απέχουμε πολύ λίγους πόντους από τον τίτλο. Όλοι μας νιώθουμε πολύ καλά για το τι έχουμε καταφέρει φέτος. Έχουε κάνει πολύ καλά πράγματα.
Τον Σιόβα: Δεν έχω πολλά νέα να σας πω. Δεν έχει επανέλθει ακόμα στις προπονήσεις. Δεν είναι πολύ θετικά τα πράγματα, όμως θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες προπονήσεις. Και σε αυτό το σημείο θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο. Είναι πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα γιατί παίζουμε ευρωπαϊκό ματς. Παρά το 1-0 πιστεύουμε πως μπορούμε να γυρίσουμε τα δεδομένα υπέρ μας. Επίσης στο επόμενο ματς εφόσον νικήσουμε παίρνουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι πως θα γεμίσουν το γήπεδο. Υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τα πάντα. Έχουμε αυτοπεποίθηση και γεμάτοι πίστη πως θα τα καταφέρουμε.
Εισιτήρια - εισπράξεις: 16.040 - 89.065.

Η συνέντευξη Τύπου μετά τον Ατρόμητο, σε λίγο στο www.olympiacos.org #Olympiacos #MarcoSilva #PressConference #SuperLeague

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα