Βεζυρτζής: «Πήρα το καπελάκι μου και έφυγα…»

Βεζυρτζής: «Πήρα το καπελάκι μου και έφυγα…»

Σταύρος Σουντουλίδης
Βεζυρτζής: «Πήρα το καπελάκι μου και έφυγα…»

bet365

Ο Νίκος Βεζυρτζής αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους πήγε ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες έφυγε από την Τούμπα...

Στο περιθώριο της σημερινής γιορτής του ΑΣ ΠΑΟΚ, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του «Δικεφάλου» εξήγησε τους βασικούς λόγους της αποχώρησής του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Κάποια στιγμή μου ζητήθηκε να βοηθήσω, γιατί προφανώς υπήρχε πρόβλημα. Αν ήταν όλα καλά, δε θα μου έλεγαν να πάω στην ΠΑΕ. Όμως, από τη στιγμή που δεν μπορούσα να δουλέψω όπως ήθελα, δεν μπορούσα να μείνω. Έτσι, πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα!», υποστήριξε ο κ. Βεζυρτζής και πρόσθεσε:

«Υστερα από την παραίτησή μου, είχα κάποια επικοινωνία με μερικά μέλη του ΔΣ, ενώ μίλησα, μέσω skype, με τον κ. Σαββίδη για 1-2 ώρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα