Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλλη 2-2 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλλη 2-2 (vid)

bet365

Παλεύει να σωθεί. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Θα μπορούσε να έχει καταρρεύσει. Και; Η Ράγιο τιμώρησε τη Σεβίλλη που πίστεψε ότι το ματς τελείωσε νωρίς και έφτασε στο τελικό 2-2!

Στο «Βαγιέκας», η ομάδα του Πάκο Χέμεθ είδε τους Σεβιγιάνους να ξεκινούν με... απόλυτη ευστοχία από τη στιγμή που έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα στην πρώτη τους καλή ευκαιρία.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στη συμπλήρωση των 20 λεπτών, το 2-0 που είχαν διαμορφώσει οι φιλοξενούμενοι αποτελούσε λόγο για ν' αρχίσει να σκέφτεται ο κόσμος της Ράγιο να φύγει... νωρίς από το γήπεδο.

Όχι όμως! Ο Χέμεθ δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα, οι παίκτες του δεν τα παράτησαν και πήραν έναν υπερπολύτιμο βαθμό επιστρέφοντας στο σκορ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στην 25η αγωνιστική, για να βρεθούν πλέον στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, ο Ενζονζί με προβολή κατάφερε στο 10ο λεπτό να βάλει μπροστά τους Ανδαλουσιανούς, ενώ, στο 20', ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Ουνάι Έμερι που εκμεταλλεύτηκε μια ασταθή απόκρουση του Χουάν Κάρλος και μια κόντρα για να σκοράρει με το αριστερό και βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση της νίκης...

Αμ δε...

Η Ράγιο Βαγιεκάνο κατάφερε ν' αντλήσει δύναμη, ταχύτητα και πείσμα και έφτασε στο 2-2 που θα μπορούσε να είναι και πολύ μεγαλύτερο, αλλά και να έχει ολοκληρωθεί μια τεράστια ανατροπή... Ο Μανούτσο Γκονσάλβες με προβολή από μπαλιά του Εμπάρμπα μείωσε στο 43', για να έρθει ο Μικού στο 62ο λεπτό από εξαιρετική χαμηλή σέντρα του Μπεμπέ από δεξιά να φέρει το ματς στα ίσια!

Πριν από την ισοφάριση, ο Γκαμεϊρό σωστά διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα που του έγινε από τον Γιορέντε, αφού αυτός τον τράβηξε από τη φανέλα με αποτέλεσμα να τον εμποδίσει να φτάσει στη μπάλα και από κοντά να τη σπρώξει στα δίχτυα, στο 58'.

Το παιχνίδι ήταν εκπληκτικό σε εξέλιξη, με συνεχείς ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, τη μπάλα να μεταφέρεται με ταχύτητα και μεγάλη ευκολία από τη μια άκρη του γηπέδου στην άλλη και το ματς θα μπορούσε να έχει πάει σε οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές, όμως έμεινε στο «X».

Στα 12 αυξήθηκαν τα παιχνίδια της Σεβίλλης χωρίς νίκη μακριά από το «Σάντσεθ Πιθχουάν»...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα