«Να συζητήσουμε για τις αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ»

«Να συζητήσουμε για τις αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Να συζητήσουμε για τις αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Υπέρ των σκέψεων για αλλαγές στην ισχύουσα μορφή του Τσάμπιονς Λιγκ τάσσεται η Μπαρτσελόνα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» υποστήριξε ότι στον σύλλογο της Καταλονίας βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να σημειωθούν αλλαγές και ν' ανανεωθεί η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αν και δεν είναι σύμφωνος με την ιδέα περί αυτόματης συμμετοχής των μεγάλων ιστορικών ομάδων στους ομίλους.

Στο Λονδίνο δοκιμάζεται η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Αρσεναλ για τους «16» του Champions League. Σε απόδοση 1.75 στην Interwetten η νίκη των «μπλαουγκράνα».

«Για εμάς, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η κορυφαία διοργάνωση. Για μερικούς ιδιοκτήτες ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, το πρωτάθλημά τους είναι πάνω απ' όλα.

Το θέμα είναι να καθίσουμε όλοι και να συζητήσουμε. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης και στο οικονομικό κομμάτι.

Εμένα μου αρέσει να υπάρχει αυτή η... μάχη για την είσοδο στους ομίλους κι όχι η αυτόματη παρουσία εκεί. Είναι καλό και για το πρωτάθλημα, βλέπουμε τις ομάδες στην Πριμέρα Ντιβισιόν να τα δίνουν όλα και να κυνηγούν τις θέσεις στην πρώτη τετράδα» ήταν τα λόγια του Μπαρτομέου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα