Μια διαφορετική ερμηνεία για το πανό και τον Γκουαρντιόλα (pic)

Μια διαφορετική ερμηνεία για το πανό και τον Γκουαρντιόλα (pic)

Αποδέκτες τους οπαδούς της Ντάρμσταντ, είχε το πανό που αναρτήθηκε στην «Allianz Arena» από τους φίλους της Μπάγερν Μονάχου, που διευκρινίζουν ότι υπήρξε παρεξήγηση με τη λέξη «Pep».  

Μια διαφορετική ερμηνεία για το πανό και τον Γκουαρντιόλα (pic)

Το πανό αυτό έκανε τον γύρο της Ευρώπης, πολύ απλά γιατί άπαντες πίστεψαν ότι γινόταν αναφορά στον Γκουαρντιόλα έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η μετάφραση που του έγινε ήταν πως «Ο Πεπ δεν ήταν ποτέ ένας από εμάς...» με αποτέλεσμα να προκληθεί ντόρος περί των σχέσεων των Βαυαρών με τον Ισπανό προπονητή.

Ωστόσο, σύμφωνα με διευκρίνιση που έγινε από ελληνικό λογαριασμό φίλων της Μπάγερν Μονάχου στα social media, το πανό αυτό είχε αποδέκτες τους οπαδούς της Ντάρμσταντ στο παιχνίδι του Σαββάτου, δίνοντας συνέχεια σ' ένα... εσωτερικό αστείο.

«Το πεπ δεν ήταν ποτέ δικό μας πράγμα» φέρεται να είναι η σωστή (κατά τους Βαυαρούς) μετάφραση του μηνύματος του πανό. Όπου “πεπ”, η γερμανική αργκό για την αμφεταμίνη.

Η αμφεταμίνη, «κολλάει» στο πανό που είχε αναρτηθεί στις εξέδρες του γηπέδου της Ντάρμσταντ στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου της Bundesliga κι έγραφε: «Το χόρτο είναι πολύ καλύτερο από το πεπ σας».

Για την Τσέλσι το Κύπελλο αποτελεί διέξοδο και υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι που θα έχει το μυαλό της και το επερχόμενο ματς για το Champions League.  Σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι, η Vistabet πιστώνει έως και 100€ στα κέρδη σου.

Βέβαια, ενδεχομένως και η ερμηνεία του πανό των οπαδών της Ντάρμσταντ να είχε έμμεση αναφορά στον Πεπ Γκουαρντιόλα και τον τρόπο με τον οποίο έπαιζε η ομάδα του, ωστόσο, μάλλον ο κόσμος της Μπάγερν ήθελε να δώσει εντελώς άλλη ερμηνεία στο θέμα...

Best of internet