Απορούν με την κατάσταση και οι παίκτες της Γιουνάιτεντ

Απορούν με την κατάσταση και οι παίκτες της Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
Απορούν με την κατάσταση και οι παίκτες της Γιουνάιτεντ

bet365

Διευκρινίσεις για την... κατεύθυνση που ακολουθεί ο σύλλογος φέρονται να επιθυμούν οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που απορούν πλέον κι εκείνοι με τα όσα συμβαίνουν με τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Δημοσίευμα της «Daily Mail» κάνει λόγο για εβδομάδα που μπορεί να κρίνει σε τεράστιο βαθμό το μέλλον του Ολλανδού στον πάγκο, λόγω και της ρεβάνς με τη Μίντιλαντ στο «Ολντ Τράφορντ» έπειτα από την ήττα (2-1) στη Δανία.

Οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ μοιάζουν να μη γνωρίζουν πως να πορευτούν και τι ακριβώς πρέπει να κάνουν κι εκείνοι στο κομμάτι που τους αναλογεί για να μην υπάρξει επιτέλους μια σταθερότητα και θα ήθελαν ίσως μια κουβέντα από τη διοίκηση για τα όσα λέγονται και γράφονται συνεχώς για τον Φαν Χάαλ.

Για την Τσέλσι το Κύπελλο αποτελεί διέξοδο και υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι που θα έχει το μυαλό της και το επερχόμενο ματς για το Champions League. Σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι, η Vistabet πιστώνει έως και 100€ στα κέρδη σου.

Ο τελευταίος, όσες φορές έχει απαντήσει σε όλα αυτά τα σενάρια, το έχει κάνει μόνος του, δίχως τη συμπαράσταση των διοικούντων ή δίχως μια επίσημη τοποθέτηση από την ομάδα, με τα δημοσιεύματα περί δεδομένης πρόσληψης του Ζοσέ Μουρίνιο το καλοκαίρι να κυκλοφορούν πλέον ανεξέλεγκτα και να υπάρχει μια... ένοχη σιωπή απ' όλους επί του θέματος.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα