Φυτανίδης: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε ζημιά»

Φυτανίδης: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε ζημιά»

Φυτανίδης: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε ζημιά»

Ο Ατρόμητος φιλοξενείται στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, με τον Σωκράτη Φυτανίδη να τονίζει πως οι Περστεριώτες θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς έχουν αποδείξει πως μπορούν να προκαλέσουν ζημιές σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:
 
Για την αναμέτρηση: «Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με βάση τη βαθμολογία. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο και ειδικά στα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Παρουσιάζουμε καλό ποδόσφαιρο και κάποια θετικά αποτελέσματα και ευελπιστούμε και σε αυτό το παιχνίδι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το έχουμε ξανακάνει και αυτό θα διεκδικήσουμε.
 
Για την αμυντική λειτουργία του Ατρομήτου: «Πάντα η βάση της ομάδας μας είναι η καλή αμυντική λειτουργία, η οποία ξεκινά από τους επιθετικούς και καταλήγει στον τερματοφύλακα. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε σωστά τους διαδρόμους και από εκεί και πέρα θα παίξουμε όπως ξέρουμε στο επιθετικό κομμάτι, προκειμένου να πετύχουμε κάποιο τέρμα που θα μας δώσει τη νίκη. Στο σημείο που είμαστε χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να ανέβουμε στην βαθμολογία. Είναι όμως το πέμπτο παιχνίδι στη σειρά, οπότε πρέπει να διαχειριστούμε σωστά και την κόπωση, προκειμένου να εμφανιστούμε ξεκούραστοι.
 
Για το αν θα εμφανιστεί πιο κουρασμένος ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον Ατρόμητο, λόγω του ευρωπαϊκού παιχνιδιού: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιο δύσκολο από τα παιχνίδια πρωταθλήματος ή Κυπέλλου. Εμείς όμως κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Κοιτάμε να διαχειριστούμε τη δική μας κούραση. Παίζει μεγάλο ρόλο το κίνητρο. Έχουμε μεγάλο κίνητρο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από το συγκεκριμένο παιχνίδι και γι' αυτό θα προσπαθήσουμε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού».

Best of internet