Βέλλιος: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ»

Απόστολος Παγώνης
Βέλλιος: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ»

bet365

Ο Απόστολος Βέλλιος θεωρεί πως το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του με βάση την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο και τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο ματς με την ΑΕΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή Απόστολος Βέλλιος με δηλώσεις του είπε τα εξής: «Όχι δεν πιστεύω ότι είναι δίκαιο, καθώς τουλάχιστον με την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από τον έναν βαθμό που πήραμε. Είμαι ικανοποιημένος μόνο από το γεγονός ότι αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα σημείο που δεν απειλούμασταν ιδιαίτερα, καταφέραμε και επανήλθαμε στο παιχνίδι με το γκολ του Ζιαμπάρη. Στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει καθώς είχαμε τις ευκαιρίες για να το κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα