Ζιαμπάρης: «Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι»

Ζιαμπάρης: «Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι»

Ζιαμπάρης: «Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι»

Ο σκόρερ του Ηρακλή Νίκος Ζιαμπάρης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αλλά και στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε αρχικά για  την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Όπως εξελισσόταν το ματς και από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, φαινόταν ότι όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Ευτυχώς όμως στο τέλος βρέθηκα στη σωστή θέση, σκόραρα και έδωσα έναν βαθμό στην ομάδα μου».

Για την βελτίωση του Ηρακλή: «Όταν ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα, τα περισσότερα παιδιά δεν είχαν ξαναπαίξει στη Super League. Σιγά σιγά προσαρμοστήκαμε και στο δεύτερο γύρο παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζαμε καλύτερο πρόσωπο. Είμαστε στο 70-80% με τον ίδιο κορμό σε σχέση με πέρσι, είμαστε μια οικογένεια και το καλό κλίμα φαίνεται σε κάθε αγώνα. Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι, όπως και σήμερα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεν έχουμε βάλει στόχους από δω και πέρα. Παίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, ο προπονητής μας έχει πει να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο».

Best of internet