Μανιάς: «Αν είχα δει τον Ίλιτς στο τετ α τετ...»

Μανιάς: «Αν είχα δει τον Ίλιτς στο τετ α τετ...»

Ο Μιχάλης Μανιάς τόνισε πως δεν είδε τον Ίλιτς στη φάση του χαμένου του τετ α τετ, σε διαφορετική περίπτωση θα του είχε δώσει την πάσα...

Μανιάς: «Αν είχα δει τον Ίλιτς στο τετ α τετ...»

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Σήμερα η ομάδα ήταν πολύ καλή σε όλη τη διάρκεια του ματς, παρότι ο Αστέρας είχε την κατοχή μπάλας. Κάναμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά το θετικό είναι ότι πήραμε θετικό αποτέλεσμα.

Δεν είδα τον Μπράνα στη φάση του τετ-α-τετ, αν τον είχα δει θα του έδινα πάσα, αλλά εστίασα στον τερματοφύλακα εκείνη τη στιγμή.

Δεν θα μας ακολουθήσει η ατυχία στο σκοράρισμα για πολύ ακόμα. Έχουμε δείξει ποιοι είμαστε τόσο φέτος όσο και πέρυσι. Διανύουμε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος επιθετικά, αλλά αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί, κρατήσαμε το μηδέν. Ελπίζω να μη συνεχιστεί και να σκοράρουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Τζημόπουλος, είπε: 

«Η αμυντική μας λειτουργία ήταν πολύ καλή. Όλοι οι παίκτες  βοήθησαν να το καταφέρουμε αυτό. Η διάταξη με το 3-5-2 βοήθησε, αλλά και η προσήλωση που έδειξε ο καθένας, κρατώντας τη θέση του. Κλέψαμε πολλές μπάλες, βγάλαμε αντεπιθέσεις και κάναμε κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ και δεν πήραμε τους 3 βαθμούς.

Είναι πικρή η γεύση που μας αφήνει αυτό, αλλά δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αν παρουσιαστούμε έτσι και στα επόμενα ματς, θα έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Best of internet