Πέκχαρτ: «Μπορούσαμε νίκη αλλά...»

Πέκχαρτ: «Μπορούσαμε νίκη αλλά...»

Πέκχαρτ: «Μπορούσαμε νίκη αλλά...»

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε αλλά απογοητευμένος για την ισοπαλία δήλωσε ο Τόμας Πέκχαρτ.

Ο Τσέχος φορ άνοιξε λογαριασμό ως Κιτρινόμαυρος στο ματς με τον Ηρακλή αλλά αυτό το γκολ δεν έφερε και τη νίκη λόγω του λάθους του Μπαρόχα. Λογικό, επομένως, στην ΑΕΚ να μην είναι γεμάτοι χαμόγελα, όπως είπε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέκχαρτ.

Για το ματς: «Είμαστε λίγο απογοητευμένοι που φεύγουμε με τον ένα βαθμό. Θα ήμασταν χαρούμενοι αν κρατούσαμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε ικανοποιημένοι που σκοράραμε αλλά θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη».

Για το αν μόνο οι στημένες φάσεις θα μπορούσαν να δώσουν τη λύση: «Σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο που η μπάλα δεν πήγαινε όπως θέλαμε και δεν μπορούσαμε να βρούμε τους συμπαίκτες μας, βλέπαμε πως μόνο από στημένες φάσεις θα ερχόταν κάποιο γκολ, όπως και έγινε».

Για το αν η φάση του γκολ που πέτυχε είναι δουλεμένη στην προπόνηση: «Το δουλεύουμε κι αυτό αλλά στη συγκεκριμένη φάση ήταν περισσότερο το προαίσθημα. Ένιωθα ότι θα πάει κάποιος στο πρώτο δοκάρι, πήγα εγώ στο δεύτερο και σκόραρα».

Για το γκολ που πέτυχε και πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο: «Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα βασικός και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα».

Best of internet