Πέκχαρτ: «Μπορούσαμε νίκη αλλά...»

Gazzetta team
Πέκχαρτ: «Μπορούσαμε νίκη αλλά...»

bet365

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε αλλά απογοητευμένος για την ισοπαλία δήλωσε ο Τόμας Πέκχαρτ.

Ο Τσέχος φορ άνοιξε λογαριασμό ως Κιτρινόμαυρος στο ματς με τον Ηρακλή αλλά αυτό το γκολ δεν έφερε και τη νίκη λόγω του λάθους του Μπαρόχα. Λογικό, επομένως, στην ΑΕΚ να μην είναι γεμάτοι χαμόγελα, όπως είπε και ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέκχαρτ.

Για το ματς: «Είμαστε λίγο απογοητευμένοι που φεύγουμε με τον ένα βαθμό. Θα ήμασταν χαρούμενοι αν κρατούσαμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε ικανοποιημένοι που σκοράραμε αλλά θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη».

Για το αν μόνο οι στημένες φάσεις θα μπορούσαν να δώσουν τη λύση: «Σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο που η μπάλα δεν πήγαινε όπως θέλαμε και δεν μπορούσαμε να βρούμε τους συμπαίκτες μας, βλέπαμε πως μόνο από στημένες φάσεις θα ερχόταν κάποιο γκολ, όπως και έγινε».

Για το αν η φάση του γκολ που πέτυχε είναι δουλεμένη στην προπόνηση: «Το δουλεύουμε κι αυτό αλλά στη συγκεκριμένη φάση ήταν περισσότερο το προαίσθημα. Ένιωθα ότι θα πάει κάποιος στο πρώτο δοκάρι, πήγα εγώ στο δεύτερο και σκόραρα».

Για το γκολ που πέτυχε και πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο: «Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα βασικός και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα