Παιχνίδι κινήτρων στο Καραϊσκάκη!

Δημήτρης Τομαράς
Παιχνίδι κινήτρων στο Καραϊσκάκη!

bet365

Ο Ολυμπιακός θέλει επάνοδο στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες και ο Ατρόμητος να σταθεί στο ύψος του, συνεχίζοντας την παράδοση που τον θέλει να δυσκολεύει τους Πειραιώτες.

Ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και στην συνέχεια ήττα και στο Βέλγιο. Λογικό και επόμενο είναι ο Ολυμπιακός που θα έχει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του να θέλει στο... σπίτι του να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Και για το πρεστίζ του και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Άντρλεχτ στις 25 Φεβρουαρίου στο Καραϊσκάκη. Σημαντικό για τους Πειραιώτες πως τελικώς θα παίξουν με κόσμο, καθότι δικαιώθηκαν στην έφεση που έκαναν για την ποινή αποκλεισμού του Καραϊσκάκη για 1 αγωνιστική.

Απέναντί του θα βρει τον Ατρόμητο - ο οποίος επίσης έχει αρκετά προβλήματα - που και αυτός έχει τα κίνητρά του. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα - που θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες 2η φορά φέτος αλλά ως προπονητής άλλης ομάδας (σ.σ. μετά τον α' γύρο με την ΑΕΚ) - θέλει να κάνει μία αξιοπρεπή παρουσία στο Φάληρο. Εξάλλου παραδοσιακά ο Ατρόμητος βάζει πολλές φορές... δύσκολα στους νταμπλούχους Ελλάδας. Και σε αυτήν την θέση που βρίσκεται έναν ανάγκη ακόμα και τον έναν πόντο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ολυμπιακός (1ος, 61 β.) - Ατρόμητος (13ος, 24 β.): 15:00, Novasports 2
Ολυμπιακός (4-2-3-1): Ρομπέρτο, Ομάρ, Μαζουάκου, Ντα Κόστα, Βούρος, Κασάμι, Μπουχαλάκης, Τσόρι, Ντουρμάζ, Φουστέρ και Πουλίδο.
Ατρόμητος (4-2-3-1): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ουσέρο, Ούμπιντες, Ματέι, Μπρίτο, Στόιτσεφ και Λε Ταλέκ.
Υπόλοιπη αποστολή Πειραιωτών: Καμπιάσο, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Κολοβός, Ρέτσος και Σαλίνο.
Τιμωρημένοι Ολυμπιακού: Μποτία και Μιλιβόγιεβιτς. Απόντες: Σιόβας, Ερνάνι, Πάρντο, Ζντιέλαρ και Σεμπά.
Υπόλοιπη αποστολή Ατρόμητου: Γκορμπούνοφ, Λημνιός, Κούρος, Κοντοές, Παπαδόπουλος, Μπάλλας, Θεολόγου και Γροντής.
Τιμωρημένοι: Κεϊτά. Απόντες: Πίτου Γκαρσία, Σουμπίνιο και Εμπόου.
Γήπεδο: Καραϊσκάκη
Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα