Τερεζόπουλος: «Για τη νίκη σε όλα τα ματς»

Τερεζόπουλος: «Για τη νίκη σε όλα τα ματς»

Τερεζόπουλος: «Για τη νίκη σε όλα τα ματς»

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, δεν έμεινε ικανοποιημένος από το πρώτο ημίχρονο, αλλά τόνισε πως ο Αστέρας πλέον θα πάει για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γνωρίζαμε πως η ενδεκάδα των Ιωαννίνων θα άλλαζε σχηματισμό και θα πηγαίνανε στο 3-5-2. Σχεδιάσαμε με τους παίκτες και στην προπόνηση, θεωρητικά πως πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτόν τον σχηματισμό. Λύσεις ήτανε στο να μπορέσουμε να βγάλουμε την ομάδα με υπεραριθμίες από τα πλάγια, εκεί θα μπορούσαμε να έχουμε πλεονέκτημα αλλά γενικά νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο φλυαρήσαμε αρκετά. Δεν ήμασταν γρήγοροι στην επίθεση, αργούσαμε γενικότερα την ανάπτυξή μας με αποτέλεσμα να είμαστε ανούσιοι και να μην έχουμε δημιουργήσει κάτι σημαντικό. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε περισσότερη επιθετικότητα. Νομίζω ότι ο Γιαννούλης και ο Κιτοκό προσπάθησαν να φέρουν την μπάλα από πλάγια και καταφέραμε σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο κάτι παραπάνω. Αλλά κάποιες σέντρες και κάποιες αποφάσεις στην επίθεση δεν μας έφεραν αυτό που θέλαμε που ήταν μόνο η νίκη. Τα παιδιά προσπάθησαν αλλά νομίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα μας αφήνει πίσω. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να βρούμε βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Επιθετικά τον τελευταίο καιρό δεν είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, φάνηκε και αυτό σήμερα. Νομίζω ότι οι παίκτες μας θα πρέπει να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις, να πατάμε περισσότερο περιοχή να κάνουμε σουτ αυτά τα έχουμε πει αλλά σήμερα δυστυχώς δεν το είδαμε. Είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να το λύσουμε άμεσα. Τα παιδιά προσπάθησαν σήμερα δεν έχω παράπονο. Κάποιες φορές πατήσαμε περιοχή και βγήκαν κάποιες σέντρες. Θα κοιτάξουμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στα επόμενα παιχνίδια».

Για τις πιθανότητες εισόδου στην πεντάδα της Super League: «Σίγουρα είναι δύσκολο σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς. Πρέπει να ψάξουμε βαθμούς στα μεγάλα παιχνίδια. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να πάμε για νίκη»

Best of internet