Πανιώνιος: «Μη σπιλώνετε τις τιτάνιες προσπάθειές μας»

Πανιώνιος: «Μη σπιλώνετε τις τιτάνιες προσπάθειές μας»

Πανιώνιος: «Μη σπιλώνετε τις τιτάνιες προσπάθειές μας»

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για το φερόμενο ως ύποπτο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τονίζοντας ότι δεν επιτρέπεται σε κανέναν να σπιλώνει τις τιτάνιες προσπάθειες του συλλόγου.

Δίωξη σε Πανιώνιο και Εργοτέλη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης για το μεταξύ τους παιχνίδι στο Παγκρήτιο στις 16 Δεκεμβρίου 2015 για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς θεωρείται ύποπτο για χειραγώγηση, και έληξε 1-2 υπέρ των «κυανέρυθρων».

Κάτι που δεν έμεινε αναπάντητο από τους Νεοσμυρνιώτες, που εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία τονίζουν ότι δεν επιτρέπουν σε κανένα να σπιλώνει τις τιτάνιες προσπάθειές τους. Μάλιστα, επισημαίνεται η τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο συλλόγων και πως δεν αποδέχονται ότι το εν λόγω ματς φέρεται ως ύποπτο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα που είχε αδικηθεί ήταν αυτή του Πανιωνίου, καθώς είχε δοθεί ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος του Τασουλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Από τα τέλη του περασμένου έτους, όταν και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, αλλά και στελέχη της διοίκησης παρακολούθησαν το ειδικό σεμινάριο της "Sports Radar", σχετικά με τους "προσυνεννοημένους" αγώνες στο ποδόσφαιρο, είχαμε επισημάνει τους κινδύνους που κρύβει για μια ομάδα, το σύστημα αναγόρευσης των αγώνων σε "ύποπτους".

Στην ερώτηση: "Πως διασφαλίζεται πως δεν θα αντιμετωπίσει μια ομάδα πρόβλημα, όταν ο αντίπαλος για δικούς του λόγους έχει αποφασίσει, από μόνος του την έκβαση ενός αγώνα;", δεν είχαμε λάβει καμία ουσιαστική απάντηση.

Πλέον, μετά τις τελευταίες κλήσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, υποχρεώνεται σε παραστάσεις στις αίθουσες των δικαστηρίων και σε δικαστικά έξοδα για να αποδείξει την ακεραιότητά της, για το αποτέλεσμα ενός αγώνα, στον οποίο η διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο ήταν τεράστια, ενώ και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη (με την τότε ειδησεογραφία να τον αναφέρει ως πιθανότατα τον τελευταίο του αντιπάλου, που στη συνέχεια αποχώρησε από τις διοργανώσεις στις οποίες μετείχε λόγω οικονομικών προβλημάτων), ήταν γνωστές στο Πανελλήνιο.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως δεν αποδεχόμαστε τον όρο "ύποπτο" για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και για κανένα στο μέλλον, όπου πιθανώς να θεωρηθεί τέτοιος. Η ομάδα μας, έχει μάθει να παλεύει τους αγώνες εντός των αγωνιστικών χώρων και φυσικά δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να σπιλώνει, όχι μόνο τις τιτάνιες προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και την υπόληψη των μελών της διοίκησής μας, με σαθρές κατηγορίες τις οποίες φυσικά και θα ανατρέψουμε στις δικαστικές αίθουσες.

Best of internet