Οι ομάδες για Ομάρ και Μιλιβόγιεβιτς!

Δημήτρης Τομαράς
Οι ομάδες για Ομάρ και Μιλιβόγιεβιτς!

bet365

Οι Ομάρ Ελαμπντελαουί και Λούκα Μιλιβόγιεβιτς είναι ακόμα δύο ερυθρόλευκοι με... πέραση σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Η Ίντερ, ο ρόλος του Καμπιάσο, η Αγγλία και οι τουρκικές... σειρήνες!

Ιταλικά ρεπορτάζ ανέφεραν το Σάββατο πως ο Ομάρ και ο Μιλιβόγιεβιτς πέρασαν από τα... σκάνερ των ανθρώπων της Ίντερ. Τονίζεται δε πως ρωτήθηκε για τους δύο άσους του Ολυμπιακού ο Καμπιάσο, που έσπευσε να πει τα καλύτερα.

Για τον Νορβηγό μπακ δεν υπάρχει όμως μόνο η Ίντερ από την Ιταλία. Είναι και η Φιορεντίνα που τον τσεκάρει καιρό τώρα. Από την Αγγλία στα... μπλοκάκια τους τον έχουν ακόμα οι Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ και ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το story με την Γιουνάιτεντ.

Για τον Μιλιβόγιεβιτς πέραν των Ιταλών και των βεγλικών ομάδων που πάντα τον κοιτάζουν υπάρχουν και οι Τούρκοι. Γαλατά και Φενέρ δεν έχουν ξεχάσει την περίπτωση του δυναμικού Σέρβου μέσου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα