Πετράκης: «Δίκαιο αποτέλεσμα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Gazzetta team
Πετράκης: «Δίκαιο αποτέλεσμα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

bet365

Ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα έμεινε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος έδωσε και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Καταρχήν θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ μεγάλη και σπουδαία προσπάθεια που έκαναν, για την ποιότητα, την εικόνα και την οργάνωση που είχαν στο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα και που ήθελε πολύ το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είχαμε τις προϋποθέσεις να βάλουμε γκολ. Δημιούργησε και ο Αστέρας ευκαιρίες, αλλά νομίζω ότι μέσα από τον τρόπο παιχνιδιού μας, περιορίσαμε το παιχνίδι του αντιπάλου και βρήκαμε καλές προϋποθέσεις. Είχαμε τις ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Καλή συνέχεια στον Αστέρα. Εμείς σκεφτόμαστε το επόμενο ματς».

Για τον Τσουκαλά: Ο Τσουκαλάς ήταν τραυματίας. Δεν μπορούσε να παίξει περισσότερο. Ήταν ρίσκο η επιλογή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα