Στο πλευρό των Ακαδημιών Ιντέγιε, Σεμπά και Ερνάνι

Στο πλευρό των Ακαδημιών Ιντέγιε, Σεμπά και Ερνάνι

Δημήτρης Τομαράς
Στο πλευρό των Ακαδημιών Ιντέγιε, Σεμπά και Ερνάνι

bet365

Το πρωτάθλημα σχολών του Ολυμπιακού συνεχίστηκε στη Βούλα με καλεσμένους τους Ιντέγιε, Ερνάνι και Σεμπά. Περισσότερα από 800 τα παιδιά που μετείχαν.
Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής Βούλας (Star Club) φιλοξενήθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο η 14η ημέρα του πρωταθλήματος Σχολών Ποδοσφαίρου Αττικής του Ολυμπιακού.
Στην μεγάλη γιορτή των σχολών - που έγινε παρουσία 800 και πλέον παιδιών - βρέθηκαν οι Ιντέγιε, Σεμπά και Ερνάνι οι οποίοι υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με όλους. Στο σπουδαίο τουρνουά του Ολυμπιακού που κάθε χρόνο είναι και πιο δημοφιλές έδωσαν επίσης το παρών οι παλιές δόξες της ομάδας, ο Ίλια Ίβιτς, ο Γιώργος Αμανατίδης, ο Ηλίας Σαββίδης οι οποίοι δεν χάλασαν το χατήρι σε παιδιά και γονείς και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Εκεί ήταν και η μασκότ της πρώτης ομάδας, ο Λεόνε.
Το πρωτάθλημα σχολών συνεχίζεται κάθε εβδομάδα σε όλα τα γήπεδα της Αττικής και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Απριλίου με την τελική φάση στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα