Σαλίνο: «Φυσικά και μπορούμε την ανατροπή»!

Δημήτρης Τομαράς
Σαλίνο: «Φυσικά και μπορούμε την ανατροπή»!

bet365

Ο Λεάντρο Σαλίνο εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να ανατρέψει τα σε βάρος του δεδομένα και να περάσει την Άντερλεχτ. Τι είπε για Ατρόμητο.
Μιλώντας στη Nova για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν εμπιστοσύνη ότι μπορούν να ανατρέψουν το εις βάρος αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Άντερλεχτ απάντησε: «Φυσικά και το πιστεύουμε αυτό». Επίσης για το εάν έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους συνέχισε λέγοντας πως «το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης θα είναι τελείως διαφορετικό από το πρώτο. Όπως είδαμε όλοι, καταφέραμε να είμαστε καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό μας.
Καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες, είχαμε την ατυχία να δεχτούμε αυτό το γκολ από ένα λάθος δικό μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αφού εκεί ήμασταν τόσο καλοί, στο δικό μας γήπεδο θα μπορούμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Γνωρίζουμε πως είμαστε πολύ πιο δυνατοί μπροστά στο δικό μας κόσμο. Καταφέραμε εκεί να παίξουμε ως ομάδα, καταφέραμε να δώσουμε πολλά πράγματα από αυτά που θέλαμε και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα εδώ».
Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο σχολίασε: «Είναι μία πάρα πολύ ομάδα με πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχουν ικανότητες. Έχουν αποδείξει πως μπορούν να παίρνουν αποτελέσματα. Επομένως το παιχνίδι δε θα είναι καθόλου εύκολο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Όμως και εμείς έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και όταν θέλουμε, μέσα στο γήπεδό μας είμαστε πολύ δυνατοί και μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Οπωσδήποτε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να κάνουμε το βήμα αυτό, να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε για να έρθουμε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα