Επιστρέφουν Βιγιαφάνιες, Εβαντζελίστα

Επιστρέφουν Βιγιαφάνιες, Εβαντζελίστα

Επιστρέφουν Βιγιαφάνιες, Εβαντζελίστα

Στην αποστολή των «πρασίνων» για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο (Κυριακή 19:30), θα είναι Βιγιαφάνιες και Εβαντζελίστα, όπως έκανε σήμερα γνωστό ο Αντρέα Στραματσόνι.

Την Κυριακή στις 19:30 θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο αυτό ματς, με τον Αντρέα Στραματσόνι να γνωστοποιεί και τους παίκτες που θα έχει μαζί του. Συγκεκριμένα στην αποστολή θα βρίσκονται οι Βιγιαφάνιες και Εβαντζελίστα που επιστρέφουν, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ζέκα. Συνολικά στην διάθεση του Ιταλού θα είναι οι Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο και Βιγιαφάνιες.

Όσον αφορά την σημερινή τελευταία προπόνηση οι ρυθμοί όπως είναι φυσικό ήταν χαλαροί και το πρόγραμμα περιλάμβανε μετά το αρχικό ζέσταμα, «κορόιδο», ασκήσεις με πάσες και οικογενειακό δίτερμα. Στα του ιατρικού δελτίου, θεραπεία ακολούθησε ο Γιαννακόπουλος, ενώ θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Σάντσεθ και Μπουμάλ. Δικαιολογημένα απών ήταν ο Πέτριτς.

 

Best of internet