Μ' ένα... τσουβάλι απουσίες ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Σταύρος Σουντουλίδης
Μ' ένα... τσουβάλι απουσίες ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν μπορεί να υπολογίζει για ακόμη ένα παιχνίδι, όπως αυτό της Κυριακής στη Λεωφόρο, σε πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε και ο Σκόνδρας

Ο αμυντικός από τα Τρίκαλα αποκλείστηκε, λόγω ίωσης, από την αποστολή που ανακοίνωσε, μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Κροάτης προπονητής του ΠΑΟΚ.

Οι υπόλοιποι απόντες είναι εδώ και καιρό στη λίστα των απόντων (Γλύκος , Κλάους , Κωνσταντινίδης , Ζάιρο , Ροντρίγκες , Μπερμπάτοφ ) ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Βίτορ.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι:

Βελλίδης , Μελίσσας , Κίτσιου , Τζαβέλλας , Λέοβατς , Κοροβέσης , Χατζηισαΐας , Μαλεζάς , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Κάτσε , Τζιόλης , Αντόνις , Γκολάσα , Σάμπο , Μυστακίδης , Πέλκας , Κάκκο, Μακ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα