Με τρεις απουσίες ο Πανθρακικός

Θοδωρής Βασίλης
Με τρεις απουσίες ο Πανθρακικός

bet365

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Ξάνθη (21/2, 17:15) με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να μην έχει στην διάθεσή του τους Τζάνη, Μεχία και Λαδάκη.

Με τρεις απουσίες ετοιμάζει τα πλάνα του για το «ελ θράκικο» με την Ξάνθη ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο τεχνικός του Πανθρακικού ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Μεχία, καθώς και οι τραυματίες Τζάνης και Λαδάκης.

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά το τελευταίο απόκτημα της ομάδας ο Γιώργος Φωτάκης. Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Πανθρακικό με σύστημα 4-2-3-1.

H Sportingbet επιστρέφει τα χρήματά σου, σε περίπτωση που ο Σουάρες σκοράρει το πρώτο γκολ στο ματς της Λας Πάλμας με την Μπαρτσελόνα.

Ο Αθανασιάδης θα είναι ο τερματοφύλακας με αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Παπαγεωργίου, Μελίσση, Μπουγαΐδη, και Ποτουρίδη. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ηλιάδης και Φωτάκης, ενώ την τριάδα πίσω από τον επιθετικό θα την αποτελέσουν οι Χαβίτο, Ντιγκινί και Βάλτερ. Τέλος, στην κορυφή θα είναι ο Ίγκορ.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Ρούσσος, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Φωτάκης, Μουδούρογλου, Χαβίτο, Βάλτερ, Ντιγκινί, Χασομέρης και Ίγκορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα