Ζέμαν: «Ήθελα τον Ταχτσίδη...αλλά ήρθε ο Δώνης»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ζέμαν: «Ήθελα τον Ταχτσίδη...αλλά ήρθε ο Δώνης»

bet365

Ο τεχνικός της Λουγκάνο, Ζντένεκ Ζέμαν αποκάλυψε πως ήθελε στον ελβετικό σύλλογο τον Παναγιώτη Ταχτσίδη αλλά αντ' αυτού αποκτήθηκε ο Χρήστος Δώνης.

Είναι γνωστή η ποδοσφαιρική εκτίμηση του 68χρονου τεχνικού στο πρόσωπο του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Ο Ζέμαν ήταν εκείνος που καθιέρωσε στο αρχικό σχήμα της Ρόμα τον διεθνή άσο, φτάνοντας στο σημείο να αφήνει στον πάγκο τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

H Sportingbet επιστρέφει τα χρήματά σου, σε περίπτωση που ο Σουάρες σκοράρει το πρώτο γκολ στο ματς της Λας Πάλμας με την Μπαρτσελόνα.

Ο Τσέχος τεχνικός, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε την Λουγκάνο επιχείρησε να φέρει στην ελβετική ομάδα τον Ταχτσίδη. Αντ' αυτού αποκτήθηκε δίχως την δική του εισήγηση ο Χρήστος Δώνης κάτι που φρόντισε να αποκαλύψει με δηλώσεις του, ο έμπειρος προπονητής.

«Ήμουν πεπεισμένος πως με τον Ταχτσίδη η ομάδα θα ανέβαινε επίπεδο. Αντί για τον Ταχτσίδη όμως στη θέση του ήρθε ο Δώνης τον οποίο ακόμη δεν γνωρίζω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα