Μυστακίδης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας» (vid)

Gazzetta team
Μυστακίδης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του! «Αδικούμε τους εαυτούς μας», λέει ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, που βραβεύτηκε για το Best Goal Ιανουαρίου.

Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής παρέλαβε το μεσημέρι του Σαββάτου, το βραβείο για το Best Goal το μήνα Ιανουάριο, ανταμοιβή (με ποσοστό 40,2%) για το πολύ ωραίο γκολ που σημείωσε στον αγώνα εναντίον της Ξάνθης (1-1).

Η κατάσταση στην ομάδα του ΠΑΟΚ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν οι βασικοί άξονες των δηλώσεων του σήμερα το μεσημέρι στη μικτή ζώνη της Τούμπας.

Αναλυτικά:

Για το βραβείο του Best Goal:

«Από την αρχή δείξαμε θετικά στοιχεία, είμαστε μια νέα ομάδα κι αδικούμε τους εαυτούς μας. Παρ’ όλα αυτά, ψάχνουμε μια νίκη για να επανέλθουμε».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Παλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, δουλεύουμε πολύ κι αύριο ελπίζω να γίνει η αρχή για την ανάκαμψη μας. Υποσχόμαστε ότι, όπως σε κάθε αγώνα έτσι κι αύριο, θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό. Είναι ένα ντέρμπι, το γήπεδο θα είναι γεμάτο κι εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα γιατί αυτό φαίνεται στα μεγάλα παιχνίδια».

Για το αν υπάρχουν διαφορές από τον αγώνα του πρώτου γύρου:

«Τώρα μας ταλαιπωρούν πολλοί τραυματισμοί αλλά εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Ήμασταν άλλη ομάδα στον πρώτο γύρο κι όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα