Επίθεση της κυβέρνησης στον Παναθηναϊκό!

Επίθεση της κυβέρνησης στον Παναθηναϊκό!

Με κοινή υπουργική δήλωση Τόσκας και Κοντονής επιτίθενται στον Παναθηναϊκό για την προσπάθεια του να αλλάξει τις θύρες 1 και 12, τονίζοντας ότι αποτελεί έκνομη ενέργεια!

Επίθεση της κυβέρνησης στον Παναθηναϊκό!

Η κοινή υπουργική δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Τόσκα και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή κατά του Παναθηναϊκού για την προσπάθεια του να αλλάξει τις θύρες 1 και 12 είναι η εξής:

«Η τελευταία απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τροποποιήσει μονομερώς και χωρίς την άδεια της αστυνομικής αρχής τους όρους ασφαλείας των δυο θυρών του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης», έχοντας ως κίνητρο το οικονομικό όφελος, αποτελεί έκνομη ενέργεια με έντονο (κατ’ ελάχιστο) το στοιχείο του ενδεχόμενου δόλου, στρεφόμενη κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας δεκάδων ανυποψίαστων φιλάθλων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ή υποτιμούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Με αυτές τις ενέργειες η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθίσταται αποκλειστικά υπεύθυνη και υπόλογη για οτιδήποτε απευκταίο συμβεί»

 

Best of internet