Αποστολόπουλος: «Να πάρουμε το τρίτο συνεχές τρίποντο»

Gazzetta team
Αποστολόπουλος: «Να πάρουμε το τρίτο συνεχές τρίποντο»

bet365

O Αλέξης Αποστολόπουλος, μίλησε για το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Παναιτωλικό (21/2, 17:15) και έδωσε το σύνθημα για συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα της ομάδας του.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ της ομάδας του Πλατανιά, Αλέξης Αποστολόπουλος, μίλησε στην Nova για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό (21/2, 17:15). Ο νεαρός παίκτης τόνισε ότι η ομάδα του, με την δύναμη της έδρας, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε καλή ψυχολογία μετά τις δύο συνεχείς νίκες. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τρίτο συνεχές τρίποντο.

Θα συνεχίσει το θετικό σερί του ο Πλατανιάς; Σε απόδοση 1.80 στη Vistabet, ο άσος των Κρητικών κόντρα στον Παναιτωλικό.

Θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες και ελπίζω να είμαστε αποτελεσματικοί, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Στα ματς που προηγήθηκαν μάς έλειπε το γκολ, δεν μας ήθελε και η τύχη.

Αυτό έχει αλλάξει τις τελευταίες αγωνιστικές και μακάρι να συνεχιστεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα