Ζησόπουλος: «Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη με ΠΑΣ Γιάννινα»

Gazzetta team
Ζησόπουλος: «Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη με ΠΑΣ Γιάννινα»

bet365

Ο Γιώργος Ζησόπουλος μίλησε για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και το πόσο σημαντικό είναι να έρθει η νίκη για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα είπε στη «NOVA»:

«Πάντα ένα παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι δύσκολο. Έχει έναν προπονητή που είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και έμπειρους παίκτες. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι, γιατί θα αναρριχηθούμε για άλλη μία φορά στην πεντάδα του πρωταθλήματος. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό το ματς πιστεύω ότι θα κριθεί στο πάθος και στο ποιος θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Εμείς δείχνουμε ότι τα παιχνίδια που τα θέλουμε, έχουμε την ποιότητα και τη δυνατότητα να τα πάρουμε».

Θα μπορέσουν να φτάσουν στον τρίποντο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα οι παίκτες του Αστέρα; Στο 1.50 προσφέρει τον άσο η Expekt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα