Βούρος: «Εχουμε κερδίσει καλύτερες ομάδες από την Άντερλεχτ»

Βούρος: «Εχουμε κερδίσει καλύτερες ομάδες από την Άντερλεχτ»

Gazzetta team
Βούρος: «Εχουμε κερδίσει καλύτερες ομάδες από την Άντερλεχτ»

bet365

Ο Πραξιτέλης Βούρος είναι έτοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο και στέκεται στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει νικήσει μεγαλύτερες ομάδες από την Άντερλεχτ στην έδρα του.

Ο Πραξιτέλης Βούρος είπε χαρακτηριστικά ότι ο Ολυμπιακός έχει νικήσει στο "Γ. Καραϊσκάκης" πολύ δυσκολότερες και μεγαλύτερες ομάδες από την Άντερλεχτ, ενώ στάθηκε και στη δική του ευκαιρία που θα πάρει κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά ο Πραξιτέλης Βούρος μίλησε στη Nova για:

το Europa League: «Το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα δεν ήταν αυτό που θέλαμε και θα τα δώσουμε όλα στον επαναληπτικό, αλλά και στον αγώνα της Κυριακής. Θέλουμε την πρόκριση, στο χέρι μας είναι. Στο Καραϊσκάκη έχουμε κερδίσει μεγαλύτερες ομάδες από την Άντερλεχτ».

τις ευκαιρίες του Ολυμπιακού: «Δουλεύουμε για το γκολ, το καλό είναι πως δημιουργούμε ευκαιρίες. Πρόβλημα θα είχαμε αν δεν δημιουργούσαμε. Μέρα με την ημέρα θα γινόμαστε καλύτεροι στο σκοράρισμα».

την κούραση και τον αυριανό αντίπαλο: «Είναι διαχειρίσιμη η κούραση. Ο Ατρόμητος από την άλλη δεν ξεκίνησε καλά, αλλά σιγά σιγά τα καταφέρνει. Απέκλεισε τον ΠΑΟ από το Κύπελλο, κέρδισε και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Αυτό μας κάνει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

τη δική του ευκαιρία: «Είμαι έτοιμος και την περιμένω».

την κλήρωση του Κυπέλλου: «Έχουμε παίξει ήδη δύο φορές με τον ΠΑΟΚ και τον έχουμε κερδίσει δύο φορές. Αυτό κάτι λέει. Θα κάνουμε το παν για να προκριθούμε, καθώς στόχος μας είναι και το Κύπελλο».

την ώρα που διεξάγεται το ματς με τον Ατρόμητο: «Είναι καλή ώρα για να έρθουν οικογένειες στο γήπεδο. Ελπίζω να είναι κοντά μας ο κόσμος όπως πάντα, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα