Αυτά θέλει ο Πογιέτ για να μείνει στην ΑΕΚ

Αυτά θέλει ο Πογιέτ για να μείνει στην ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
Αυτά θέλει ο Πογιέτ για να μείνει στην ΑΕΚ

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ θέλει τρεις μεταγραφές βαρβάτες, αλλά και εγγυήσεις ότι η ΑΕΚ θα είναι άκρως ανταγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό για να μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ με δηλώσεις του τόνισε ότι στόχος του είναι κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Αγγλία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αρνητικός στην παραμονή του στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την Live Sport ο 47χρονος τεχνικός για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Ένωση επιθυμεί ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ με παίκτες που μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο και να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στον αγώνα Ιντερ - Σαμπντόρια, η Vistabet πιστώνει έως και 100€ στα κέρδη σου.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός γνωρίζει ως είναι δύσκολο η ΑΕΚ να συναγωνιστεί τους «ερυθρόλευκους» στα οικονομικά μεγέθη αλλά θέλει τρεις καλές μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ.

Ο Πογιέτ αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ της Super League κι εκεί θα ζητήσει έναν κεντρικό αμυντικό, έναν εξτρέμ κι έναν επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα