Τον Απρίλιο η τελική απόφαση για τον αντι-Φύσσα

Τον Απρίλιο η τελική απόφαση για τον αντι-Φύσσα

Τον Απρίλιο η τελική απόφαση για τον αντι-Φύσσα

Σε επαφές για την αναζήτηση του νέου επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Αλαφούζο να καταλήγει την τελική του επιλογή μέσα στον Απρίλιο.

Μπορεί το βάρος στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού να έχει πέσει στην ανακαίνιση της Λεωφόρου, ωστόσο οι «πράσινοι» δεν έχουν πάψει να ασχολούνται και με το θέμα της κάλυψης της θέσης του επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος, η οποία είναι κενή μετά την αποχώρηση του Τάκη Φύσσα.

Σύμφωνα με τη «LiveSport», ο Γιάννης Αλαφούζος έχει συχνές επαφές με τους άμεσους συνεργάτες του για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε επικοινωνία και με γραφεία μάνατζερ στο εξωτερικό, προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο για τη θέση.

Παρότι δεν υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι πρέπει να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης μέχρι τα μέσα Απριλίου, ενώ για την ώρα φαίνεται πως ψάχνει περισσότερο στην αγορά του εξωτερικού, με τις περιπτώσεις που προτείνονται να παρουσιάζουν αρκετές διαφοροποιήσεις μεταξύ τους, καθώς άλλοι από τους υποψήφιους είναι φιλόδοξοι και με μικρό κασέ, ενώ άλλοι έχουν πιο πλούσιο βιογραφικό, αλλά και μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επαφή με κάποιον υποψήφιο, αλλά στη διάρκεια του Μαρτίου αναμένεται να γίνει το... κάστινγκ στην Αθήνα, ανάμεσα στις περιπτώσεις που θα έχουν προκριθεί.

Best of internet